Eert bachelor of science in de milieukunde

University of Toronto

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Eert bachelor of science in de milieukunde

University of Toronto

Honours Bachelor of Science in Environmental Science

Menselijke activiteit is een belangrijke oorzaak van de veranderingen in het milieu. Studie van de dynamiek van zowel natuurlijke als antropogene veranderingen vereist kennis verspreid over vele wetenschappelijke disciplines. Recente aantasting van het milieu, zoals bovengrondse en ondergrondse waterverontreiniging, lucht- en bodemverontreiniging, klimaatverandering, uitputting van natuurlijke hulpbronnen, het uitsterven van soorten en de problemen van de afvalverwijdering zijn allemaal een gevolg van het gebrek aan begrip van de milieu-systemen en processen. Aantasting van het milieu heeft niet alleen een impact op de mens, maar op alle soorten en de meeste natuurlijke systemen, zodat het inzicht vereist benaderingen en vaardigheden uit vele disciplines zoals biologie, chemie, geologie, aardrijkskunde, wiskunde, natuurkunde, en ecologie.

De volgende programma's in Environmental Science zijn beschikbaar op UTSC:

  • Vier Specialist Programma's (Environmental Biology, milieuchemie, Milieu Geoscience en Milieu Natuurkunde)
  • Een groot programma in Environmental Science
  • A Minor programma in Environmental Science

Opmerking: inschrijving in het Joint Specialist Program in Environmental Science and Technology is opgeschort.

Alle Environmental Science Specialist programma's (Environmental Biology, milieuchemie, Environmental Geoscience, Milieu- en natuurwetenschappen, en Environmental Science), in aanvulling op de Specialist (gezamenlijke) programma in Environmental Science and Technology, en het Major-programma in Environmental Science hebben officiële accreditatie verdiend van milieu Carrière Organization (ECO) Canada en de Canadese Environmental Accreditatie Commissie (CEAC). Deze UTSC programma's hebben de nationale norm vereist om de geaccrediteerde te verdienen, die de industrie en de academische wereld verbindt in de milieusector voldaan. Afgestudeerden van deze programma's komen in aanmerking om hun Environmental Professional in Opleiding (EPT) aanwijzing, dat is een ontwikkelingsstoornis certificering voor opkomende milieu-professionals ontvangen.

Het algemene doel van de verschillende programma's in Environmental Science is om onderwijs en opleiding die hooggekwalificeerde wetenschappers met een uitstekende veld en laboratorium ervaring zal produceren, met het oog op de toekomstige werkgelegenheid in consulting, overheid, non-gouvernementele organisaties en onderzoek en onderwijs te bieden.

Mississauga (UTM) campus

Toronto (St. George) campus

Scarborough (UTSC) campus

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Canada - Toronto, Ontario
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Canada - Toronto, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan