Eert bachelor of science in de neurowetenschappen

University of Toronto

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Eert bachelor of science in de neurowetenschappen

University of Toronto

Honours Bachelor of Science in Neuroscience

Neurowetenschappen omvat aspecten van een verscheidenheid aan disciplines die het gemeenschappelijke doel te begrijpen hoe het zenuwstelsel werkt hebben. Technieken uit de samenstellende disciplines zoals anatomie, biochemie, moleculaire biologie, farmacologie, fysiologie, psychologie en zoölogie worden gebruikt om een ​​deel van de mysteries van de hersenen en de werkwijze ervan te ontrafelen. Onderzoekers in Neuroscience hebben ook fundamentele bijdragen aan klinische aspecten van neurodysfunction en gedrag.

De Major programma is bedoeld voor studenten die willen hun studie of Neuroscience combineren met andere gebieden van belang. De Specialist Program is bedoeld voor studenten die een bijzonder belang hebben in de Neurowetenschappen en willen hun studies richten zich op dit gebied. De Specialist (Co-operative) programma biedt de student met een brede achtergrond in de neurowetenschappen, met intensieve lab ervaring en praktische ervaring in het echte baan instellingen.

In een zeer beperkt aantal gevallen kan vakken uit de andere campussen worden gebruikt om programma-eisen te voldoen. Maar dergelijke substituties moeten vooraf worden goedgekeurd door de Program Supervisor, schriftelijk op een officieel formulier verkrijgbaar bij de griffie.

Toelating tot Neuroscience Programs

De Specialist en majoor-programma's in Neuroscience hebben inschrijving grenzen. Elk jaar zullen de studenten worden toegelaten tot de Specialist Programma's in Neuroscience, waaronder Co-operative studies en de belangrijkste programma in de NRO. Inwerking deze programma's kunnen als volgt worden verkregen:

  1. Directe invoer: De studenten kunnen worden toegelaten van de middelbare school, op basis van academische prestaties en moet wiskunde en scheikunde hebben afgerond (biologie wordt aanbevolen). Natuurkunde wordt aanbevolen voor studenten die geïnteresseerd zijn in het toepassen van de specialistische programma. Studenten zullen worden verplicht om een ​​cumulatieve GPA van 2.30 of hoger hebben aan het eind van 1e jaar (dat wil zeggen aan het eind van de sessie waarin ze vullen hun 4e krediet) om in het Specialist programma blijven. Studenten wier cumulatieve GPA eind 1e jaar ligt tussen 2.00 en 2.49 kunnen worden overgebracht op de grote programma.
  2. Toelating na het eerste jaar: De leerlingen kunnen bij het programma na het voltooien van een minimum van 4,0 studiepunten, waaronder 1 krediet in de biologie, scheikunde en psychologie. Toelating wordt gebaseerd op cumulatieve GPA 2,8 of hoger garant toelating tot de Specialist programma en 2,0 de Majorprogramma. Studenten met lagere GPAs worden beschouwd voorzover laboratorium zijn beschikbaar voor beide programma's. De minimum GPA gebruikt om deze studenten toegeven zullen mei (na de winter sessie) en augustus worden bepaald (na de zomer sessie). Aanvraag voor toelating zal door ROSI worden ingediend bij de griffier, in april / mei en juli / augustus.

Neuroscience cursussen

Voorrang Neuroscience cursussen worden gegeven aan Major en Specialisten Neuroscience programma's en andere programma's die deze cursussen. Tijdens de eerste twee weken van de Fall / Winter registratie, zullen de cursussen worden beperkt tot deze studenten. Voorziene ruimte beschikbaar is, de cursussen worden opengesteld voor andere leerlingen in de derde week.

Eerstejaars studenten in Neuroscience

BIOA01H3, BIOA02H3, CHMA10H3, CHMA11H3, PSYA01H3 en PSYA02H3 worden aanbevolen in het eerste jaar als je van plan bent om een ​​specialist of Major Program in Neuroscience na te streven. Voor Specialisten, wordt MATA30H3 aanbevolen in het eerste jaar en [PHYA10H3 of PHYA11H3] wordt aanbevolen in de eerste twee jaar.

Toronto (St. George) campus

Scarborough (UTSC) campus

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Canada - Toronto, Ontario
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Canada - Toronto, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan