Eert Bachelor of Science in de psychologie

University of Toronto

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Eert Bachelor of Science in de psychologie

University of Toronto

Honours Bachelor of Science in de psychologie

Psychologie is die tak van wetenschap die streeft naar het gedrag en de geest te begrijpen. Waarom organismen - de mens en de onmenselijke - handelen zoals ze doen is een van de meest boeiende en langdurige vragen in de geschiedenis van het menselijk denken. Filosofen, kunstenaars, schrijvers, theologen en anderen hebben het antwoord gezocht door middel van een verscheidenheid aan middelen. Psychologie gebruikt de methoden van wetenschappelijk onderzoek naar de vraag aan te pakken.

De aandachtsgebieden omvat door de discipline van de psychologie zijn: Hoe mensen leren, aan te passen, en niet vergeten; hoe ze veranderen in hun leven; hoe ze worden beïnvloed door de aanwezigheid van anderen; hoe hun gedrag heeft betrekking op hun fysiologische functies; hoe mentale processen pathologieën vertonen en hoe deze ziekten kunnen worden behandeld. Onze cursus aanbod in de psychologie behoren al deze onderwerpen, die hoe psychologen gaan over het beantwoorden van de belangrijke vragen in elk, en wat we hebben geleerd over elkaar.

De Specialist Program in Psychologie richt zich op normale gedachten, gevoelens en gedrag, terwijl de Specialist Program in Mental Health Studies richt zich op abnormale psychologische processen. De Specialist Program in Psychologie is zowel bestemd voor studenten met een sterke interesse in de wetenschap van de psychologie en voor degenen die willen afstuderen na de eerste graad na te streven in de psychologie. De Specialist in Mental Health Studies is bedoeld voor studenten met een sterke interesse in pathologieën van de geest en in hun behandeling. Studenten overweegt graduate studie moet van plan om de PSYD98Y3 (thesis natuurlijk) in hun undergraduate programma.

Advies voor Eerste jaar

Studenten die geïnteresseerd zijn in het inschrijven in een opleiding psychologie moeten PSY 100H1 nemen in zowel de herfst of winter termen van hun eerste jaar.

Succesvolle afronding van deze cursus met een cijfer, dat voldoet aan de eisen die in de Kunst en Wetenschap Kalender is vereist voor binnenkomst op de psychologie programma's. Echter, aangezien onze Psychologie programma's hebben een beperkte capaciteit, de rang lijst is slechts het minimaal vereiste en heeft toegelaten te worden in een van onze programma's niet garanderen. PSY 100H1 is ook de voorwaarde voor alle tweede jaar psychologie cursussen.

Opmerking: Hoewel er geen wiskunde eis in te schrijven in PSY 100H1, toegang tot alle psychologie-opleidingen vereist een middelbare school Calculus cursus bij de senior / rang 12-niveau.

Carrière

De afdeling van de psychologie biedt op onderzoek gebaseerde BSc programma's die zich richten op de experimentele en biologische benaderingen van de discipline in plaats van op een klinische benadering van de psychologie vaak gevonden op andere universiteiten.

Toelating Informatie

  • Gelden voor de Life Sciences categorie op de St. George campus toelating
  • Zes Rang 12 U of M cursussen, waaronder Engels en Calculus & Vectors zijn verplicht
  • Een senior high school krediet in de biologie wordt aanbevolen
  • Studenten buiten Ontario moet het equivalent senior high school credits hebben

Toronto (St. George) campus

Scarborough (UTSC) campus

Mississauga (UTM) campus

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Canada - Toronto, Ontario
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Canada - Toronto, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan