Electrotechniek

Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Electrotechniek

Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

De Electrical Engineer past haar expertise en methoden in systemen met elektriciteit. Het werkgebied beslaat analyse, uitvoering van projecten en het toezicht op de werkzaamheden over alle aspecten van systemen en apparatuur op het gebied van elektrotechniek, elektronica, telecommunicatie en automatisering.

Het verloop van Electrical Engineering van Newton Paiva manier ondernemers ingenieurs met leidinggevende capaciteiten en probleemoplossing, klaar om de huidige eisen te voldoen. Het ontwikkelt ook in toekomstige professionals de nodige vaardigheden aan te passen aan de technologische vooruitgang en te werken in multidisciplinaire teams, met ethische, rekening houdend met de sociale, economische, politieke en milieu-effecten, het leiden van hun bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van het leven mensen. Zich baserend op faculteit, bestaande uit meesters en artsen met ruime ervaring in de arbeidsmarkt, de student heeft de mogelijkheid om theoretische kennis te combineren met praktische ervaring, het ervaren van reële situaties van dag tot dag te gebruiken.

De afgestudeerde in Electrical Engineering van Newton Paiva kan dual certificering te krijgen, want naast de cursus onderwerpen, kunnen studenten studeren onderwerpen Control and Automation Engineering. Zo kunnen ze dubbel worden gecertificeerd als bachelors in Electrical Engineering en Automation and Control Engineering.

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
10 semesters
Voltijd
Price
Prijs
1,212 BRL
Maandelijks (2016-1)
Locations
Brazilië - Belo Horizonte, Minas Gerais
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates