Electrotechniek

Universidade Santa Úrsula (USU)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Electrotechniek

Universidade Santa Úrsula (USU)

Presentatie

De undergraduate degree in Electrical Engineering van Universidade Santa Ursula gericht op het opleiden generalist ingenieurs met kennis van Power Systems.

Handelingen (van ontwerp tot onderhoud) in de industrie en systemen of meetapparatuur en elektrische bediening, evenals alle generaties stappen, transmissie, distributie, het gebruik en behoud van energie om de traditionele bronnen, alsmede alternatieve bronnen zeggen heeft betrekking op het gebied van power systems.

USU biedt de gemeenschap een kwaliteit natuurlijk, bijgewerkt die tot doel heeft te vormen Electrical Engineers passen bij de dagelijkse gang van zaken en de toekomstige markt en deelname aan de ontwikkeling van de samenleving.

Institutionele waarden aanwezig zijn in het ontwerp van de cursus Elektrotechniek, die uitgebreide training omvat wetenschappelijke, humanistische, economische, financiële en sociale omgeving, in combinatie met de mogelijkheid om het gezicht en problemen op te lossen, om te assimileren en nieuwe technologieën te ontwikkelen en voortdurend streven naar biedt actualisering en verbetering.

Expertisegebieden

Na voltooiing van de opleiding Elektrotechniek, de professionele verwerft goede theoretische basis en uitgebreide expertise en bijgewerkt, in staat om te zorgen voor een goede opleiding voor het vak en een hoge creatieve vaardigheden en aanpassing om te gaan met veranderingen in de samenleving eigentijdse en ook in staat zijn om zijn gamma van opties en alternatieve genezers uit te breiden.

De student Elektrotechniek wordt aangeboden een humanistische, kritische en reflecterende en het vermogen om informatie te coördineren, te communiceren met mensen uit verschillende gebieden van kennis en interpreteren dynamisch jullie werkelijkheid.

De elektricien USU ingenieur in staat om oplossingen te bieden niet alleen technisch correct zal zijn, maar ook rekening houden met het probleem in zijn geheel, met inbegrip van politieke, economische, sociale, ecologische en culturele rechten.

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
10 semesters
Deeltijd
Locations
Brazilië - Rio de Janeiro, Rio de Janeiro
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates