Electrotechniek

Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Electrotechniek

Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

LERAREN zijn populair voor STUDIES IN ENERGIE CONCESSIEHOUDERS

De Electrical Engineering Course van Unisanta is afgestemd op de opneming van nieuwe technologieën met betrekking tot de gebieden van opwekking, transmissie en distributie van elektriciteit, rekening houdend met de integratie van nieuwe bronnen van hernieuwbare energie zoals wind, zon, biomassa, enz. In dit verband richt zich op de conceptuele en praktische beroepsopleiding toepassingen in verband met faciliteiten projecten, analyse van elektrische netwerken, elektrische machines en power equipment, bescherming en controle systemen.

Zich aan te passen aan de behoeften van de markt, gericht op een gerichte opleiding, de opleiding heeft overeenkomsten en uitwisselingen met zakelijke kredietnemers technologieën, elektriciteitsbedrijven, onderzoeksinstituten en andere universiteiten in Brazilië en in het buitenland.

De integratie van leerlingen met de markt is ook de mogelijkheid van deelname aan de onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten voor elektriciteitsbedrijven onder de regulering van ANEEL - National Electric Energy Agency, waarbij studenten en alumni van Unisanta.

Artificial Intelligence - robotica - Het verloop van Electrical Engineering bestaat uit de Center for Electronic Research van de universiteit en de Applied Logica paraconsistente groepen op Intelligent Systems en Automatisering en robotica, ambtenaren met de CNPq - Nationale Raad voor Wetenschappelijk en Technologische Ontwikkeling. Deze participatie bevordert de productie van wetenschappelijk werk en onderzoek op het gebied van intelligentie Robotics Kunstmatig, nationale referentielaboratoria, met deelname van studenten in het wetenschappelijk initiatie staat en ontwikkeling Afronding van natuurlijk het werk (TCC), de werkelijke behoeften van bedrijven technologieën lenen.

De instelling, en dus de cursus is geaccrediteerd door de National Petroleum Agency (ANP), op het gebied van controle en automatisering voor de uitvoering van onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten voor de sectoren olie en gas.

De faculteit van de Elektrotechniek Course van Unisanta bestaat uit artsen, meesters en deskundigen op specifieke terreinen die in de elektrotechniek met ruime werkervaring in bedrijven werken, waardoor niet alleen een solide conceptuele opleiding in de fundamenten van engineering, maar Ook goede handhaving van mening in de verschillende marktsegmenten in het gebied.

De studenten zijn geselecteerd als International Fellows Program in Science without Borders MEC en PIBIC en FAPESP zakken met uitstekende studieresultaten.

Duur 5 jaar (10 semesters).

Periode : Night.

Uur : CH 4032 (Vierduizend en tweeëndertig uur).

Aangeboden vacatures : 100 plaatsen (nacht).

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
5 jaar
Deeltijd
Locations
Brazilië - Santos Dumont, Minas Gerais
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates