Elektronica en computer engineering technologie - Indiana State University

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De afdeling ECET dient als een huis voor vier BS opleidingen waaronder, Electronics Engineering Technology, Computer Engineering Technology, Automation and Control Construerende Technische Wetenschappen en informatie technologie. Elk van deze programma's kunnen onze afgestudeerden op de arbeidsmarkt te betreden met specifieke vaardigheden, zodat ze hun loopbaan in goed betaalde entry level job posities te lanceren. De breedte van de studie in deze opleidingen kunnen onze afgestudeerden om relatief snel te verplaatsen naar leidinggevende functies in gebieden zoals ontwerp, testen, fabricage, systeemintegratie, onderhoud, productie-ondersteuning, customer support en zakelijke systemen ondersteunen.

Automation and Control Construerende Technische Wetenschappen (ACET)

Industriële automatisering is het gebruik van besturingssystemen, voornamelijk computer-based, industriële machines en processen te controleren. Automation heeft en zal blijven een steeds belangrijkere rol in de mondiale economie en onze dagelijkse ervaringen te spelen. De automatisering en regeltechniek technologie programma biedt de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een ​​mooie carrière op het gebied van automatisering nastreven.

Carrière

Zijn er carrièremogelijkheden op het gebied van automatisering? Ja! De automatisering en regeltechniek technologie programma op ISU zal u uitrusten met de kennis om een ​​professionele carrière te lanceren in een breed scala van functies in het bedrijfsleven en de industrie die geautomatiseerde systemen te betrekken. Automation professionals zijn verantwoordelijk voor de richting, definitie, ontwerp, ontwikkeling / toepassing, implementatie, documentatie en ondersteuning van systemen, software en apparatuur die wordt gebruikt in de controlesystemen, de vervaardiging van informatiesystemen, systeemintegratie en operationele consulting.

Typische arbeidsplaatsen zijn: automatisering ingenieur, controles ingenieur, productie engineer, project engineer, productie ingenieur, kwaliteit ingenieur en onderhoudsmonteur. Met de ervaring die je gaat door naar leidinggevende functies zoals: teamleider, supervisor, project manager, maintenance manager en technisch directeur. Met uitgebreide ervaring, automatisering professionals hebben de achtergrond te verplaatsen naar hoger level management rollen die bestaan ​​in het bedrijfsleven en de industrie.

Financiële Hulp & Beurzen

Studenten hebben vele bronnen van financiële steun voor hun studie, met inbegrip van de financiële steun, werk-opleidingen, de voordelen van veteranen, en speciale beurzen voor het invoeren van eerstejaars en doorstromers. Daarnaast is het College of Technology biedt een verscheidenheid aan beurzen en awards. Voor informatie over deze awards, een bezoek aan de College of Technology.

Computer Engineering Technology (CET)

De computer engineering technologie-programma aan de Indiana State University bereidt studenten voor op een loopbaan als technische professionals in een omgeving die een praktische, probleemoplossende aanpak vereist. De cursus werk benadrukt hands-on vaardigheden met moderne productiviteitstools (bv ontwerp, analyse, controle, diagnose, en project management tools).

Programma onderwijsdoelstellingen

Indiana State's computer engineering technologie programma is onderscheidend in zijn nadruk op het mengen van klassikale leren met praktijkervaring en buitenschoolse activiteiten die resulteren in spannende en uitdagende studie.

Afgestudeerden van de Indiana State University Computer Engineering Technology Program in staat zal zijn om aan te tonen:

 • Technische competentie en technische vaardigheid door het toepassen van algemene en tuchtrechtelijke redeneren en kritisch denken te identificeren, te analyseren en problemen op te lossen.
 • Communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk aan technische kennis, ideeën en voorstellen aan collega's, het senior management, en andere potentieel divers publiek te articuleren.
 • Leidinggevende organisatorische vaardigheden, en het vergroten van leidinggevende vaardigheden op een hoger niveau van het management in hun vakgebied.
 • Ethische, sociale en professionele verantwoordelijkheid door middel van een bewustzijn van de gevolgen van de professionele, ethische en maatschappelijke verantwoordelijkheid in de praktijk van engineering technologie in de staat Indiana en in een gediversifieerde wereld.
 • Teamwork mentaliteit door het vermogen om effectief te functioneren en denken zelfstandig in een multi-disciplinair team omgeving.
 • Levenslang leren door een voortdurende individuele verlangen en inzet voor technisch actueel blijven door zich in een continue zelf-verbetering en levenslang leren.

Cursussen

Cursussen volgt op een logische volgorde van basisconcepten tot zeer technische principes, met de nadruk op de volgende gebieden:

 • Computer engineering technologie
 • datacommunicatie
 • ontwerp
 • Digitale technologie
 • Economische analyse voor techniek en technologie
 • Informatietechnologie (van een infrastructuur perspectief)
 • Netwerken
 • telecommunicatie

Diverse professionele cursussen zijn opgenomen om studenten te helpen bij de ontwikkeling van managementvaardigheden. Stages en co-ops zijn beschikbaar. Veel studenten te vergroten hun kansen op werk door het toevoegen van een minderjarige in de wiskunde of bedrijf, of door het verdienen van een tweede bachelor in de informatica of elektronica engineering technologie.

Student Learning Outcomes

De computer engineering technologie programma leerresultaten worden ontwikkeld om het programma educatieve doelstellingen te verwezenlijken, omvatten de Technology Accreditatie Commissie / Raad voor Accreditatie voor Engineering and Technology, Inc. algemene criteria, en gericht op specifieke criteria voor een computer engineering technologie programma. Hiertoe hebben de volgende resultaten ontwikkeld om de gewenste capaciteiten van studenten die op graduatie, dient de mogelijkheid te hebben te vertegenwoordigen:

 • Solliciteer principes van de wiskunde, wetenschap, engineering en programmeertalen technische problemen in brede technische gebieden, waaronder digitale systemen, computer hardware, elektronica, en netwerken op te lossen.
 • Gebruik moderne computationele en simulatie-instrumenten voor de technische problemen op te lossen, analyse en design.
 • Integreer systematische methoden en nieuwe technologie te signaleren, formuleren, en het genereren van originele oplossingen op het gebied van computer engineering technologie.
 • Conduct experimenten vakkundig in een laboratorium omgeving met inbegrip van de meting en operationele apparatuur; het verzamelen en kritisch onderzoek van gegevens; interpreteren, melden en toepassen van resultaten met het oog op inzicht en verbeteren praktische systemen.
 • Solliciteer fundamentele principes en technieken in business operations management en vertoning leidinggevende kwaliteiten in het organiseren van teams en de combinatie van verschillen.
 • Begrijp de impact van technologie in een globale en sociale context, en de ontwikkeling van professionele en ethische verantwoordelijkheid.
 • Neem deel aan een leven lang leren te vergroten van de kennis van de huidige en toekomstige technische en niet-technische problemen na te streven.
 • Communiceer effectief en respectvol met leden van verschillende achtergronden en persoonlijkheden in multi-disciplinaire teams, en waarderen en respecteren culturele diversiteit.
 • Communiceer met duidelijkheid en beknoptheid zowel mondeling als schriftelijk met collega's, klanten en doelgroepen.

Carrièremogelijkheden

Onze afgestudeerden krijgen professionele posities in een aantal gebieden, waaronder: computer-toepassingen in industriële processen, geautomatiseerde productie, instrumentatie en controles, technische sales en field service.

Een paar van de werkgevers die onze afgestudeerden huren zijn onder meer: ​​Allen-Bradley Applied Extrusion Technologies Crane Naval Depot Delco Hewlett-Packard Lilly Pharmaceutical Merck Chemical Mobile New Castle Techniek Public Service Indiana Siemens Corporation TRW.

professionele organisaties

 • Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE)
 • International Society of Automation (ISA)
 • Association of Technology, Management en Toegepaste Ingenieurswetenschappen (ATMAE)
 • Society of Manufacturing Engineers (SME)
 • Epsilon Pi Tau

Electronics Construerende Technische Wetenschappen (EET)

ISU Electronics Construerende Technische Wetenschappen grote optimaliseert de praktische leerervaring te verduidelijken en ondersteuning van de theoretische ontwerp van elektrische en elektronische circuits, componenten en systemen. Gebruik van moderne technieken, computer modeling, state-of-the-art laboratorium ervaringen en kleine leerling gerichte lessen helpen elke student hun volle potentieel te bereiken.

Programma beschrijving

De Electronics Construerende Technische Wetenschappen programma aan de Indiana State University is een model van ervaringsleren. De lessen worden opgebouwd tot een maximum van hands-on laboratorium op basis van ervaring voor de leerling uit hun allereerste inleidende cursus bieden door middel van de uiteindelijke voltooiing van het programma van de studie. Dit dient om de afgestudeerde voor onmiddellijke toepassing op basis van posities in de voorbereiding van de "echte wereld." Zowel een beoefenaar en een theoreticus's degree, het programma biedt technische en leidinggevende vaardigheden. Onder technische vakken bestudeerde elektronica, circuit analyse, elektronische apparaten en instrumentatie design, industriële elektronische puls circuits, en programmeerbare logische controllers. Managerial onderzoek in computersystemen management, industriële organisatie, en industriële toezicht wordt gecombineerd met technische bekwaamheid om een ​​programma van de kwaliteit en diversiteit te creëren.

Als een technisch bekwaam persoon met een uitstekende sociale en leidinggevende vaardigheden, zul je gekwalificeerd om te verhuizen naar een veelbelovende professionele carrière.

Carrièremogelijkheden

Voltooiing van de diploma-eisen voor de bachelor's degree in elektronica Construerende Technische Wetenschappen komt u in aanmerking voor een loopbaan in:

 • Elektrische kracht
 • Technical Sales
 • Technical Services
 • controle Specialists
 • PLC-programmering en Installatie
 • Project Design
 • Process Improvement
 • Field service
 • Elektrische Project Design
 • Systeemintegratie

Afgestudeerden van Electronics Construerende Technische Wetenschappen van Indiana staat hold programma functies bij bedrijven zoals TRW, Lilly Pharmaceuticals, Allen-Bradley, Siemens Corporation, Hewlett-Packard, Applied extrusietechnologie, Duke Energy, Florida Power and Light, Merck Chemical, Mobile, Bemis, Rockwell International, Indiana-Michigan Electric, IBM, Caterpillar, en Crane Naval Depot.

professionele organisaties

 • Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE)
 • International Society of Automation (ISA)
 • Association of Technology, Management en Toegepaste Ingenieurswetenschappen (ATMAE)
 • Society of Manufacturing Engineers (SME)
 • Epsilon Pi Tau

Information Technology (IT)

Deze belangrijke biedt studenten met een echte wereld, hands-on programma dat de kloof tussen de computer wetenschappers en algemene gebruikers overbrugt. De Information Technology Program is multidisciplinair waarbij hardware, software en IT-beheer gerichte cursussen. De informatietechnologie grote vereist een basisvorming van 36 uur natuurlijk het werk in de informatica, elektronica en computer-technologie en management informatie systemen. Studenten van een 15-uur per dag gespecialiseerde spoor ontwikkeld in samenwerking met een faculteit adviseur te voltooien ook. Een stage wordt sterk aangemoedigd. Studenten met als hoofdvak in de informatietechnologie zal worden voorbereid voor entry-level posities in netwerken, database-ontwikkeling en het beheer, web programmering en ontwikkeling, ontwikkeling van toepassingen, digitale communicatie en digitale multimedia.

Afgestudeerden wordt verwacht om aan te tonen:

 1. Technische competentie. Demonstreer technische vaardigheid door het toepassen van algemene en tuchtrechtelijke redeneren en kritisch denken te identificeren, te analyseren en problemen op te lossen.
 2. Communicatie vaardigheden. Demonstreer effectieve communicatie vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk aan technische kennis, ideeën en voorstellen aan collega's, het senior management, en andere potentieel divers publiek te articuleren.
 3. Managementvaardigheden. Demonstreer organisatorische en toenemende leidinggevende vaardigheden in hun vakgebied.
 4. Ethische, sociale en professionele verantwoordelijkheid. Demonstreer bewustzijn van de gevolgen, en de professionele, ethische en sociale verantwoordelijkheid van de praktijk van de informatietechnologie in de staat Indiana en in een gediversifieerde wereld.
 5. Teamwork mentaliteit. Aantonen dat het vermogen om effectief te functioneren en denken zelfstandig in een multi-disciplinair team omgeving.
 6. Levenslang leren. Demonstreer individuele verlangen en inzet technisch stroom te blijven door zich in een continue zelf-verbetering en levenslang leren.

Carrièremogelijkheden

Voltooiing van de diploma-eisen voor de bachelor's degree in Information Technology komt u in aanmerking voor een loopbaan in: IT-systemen manager, IT-specialist, projectleider, database-systeem manager, IT-technische ondersteuning professional, Software support specialist, Web-systemen manager, IT-technologie manager, Network ingenieur, IT-beveiliging specialist.

Wie maakt gebruik van afgestudeerden met deze belangrijke? In wezen elk ziekenhuis, commerciële zaken, school, not-for-profit organisatie, de overheid kantoor en organisatie, productie bedrijf, web-based business of verkoop van het bedrijf en computerapparatuur of aanverwante bedrijf heeft computersystemen die het nodig hebben professionals die effectief deze sleutel kan beheren middelen.

professionele organisaties

 • Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE)
 • International Society of Automation (ISA)
 • Association of Technology, Management en Toegepaste Ingenieurswetenschappen (ATMAE)
 • Society of Manufacturing Engineers (SME)
 • Epsilon Pi Tau
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The American Consortium of Universities (ACU) facilitates international student admission to graduate and undergraduate programs at its member institutions, which offer a wide range of excellent acade ... Lees meer

The American Consortium of Universities (ACU) facilitates international student admission to graduate and undergraduate programs at its member institutions, which offer a wide range of excellent academic programs and services. Assistance to students in achieving fluency in English and adjusting to the new academic and cultural environment is provided by the INTERLINK centers on each campus. Lees Minder
Louisville , Terre Haute , Greensboro , schrijfbureau , Valparaiso , North Terre Haute , Seattle , Bozeman + 7 Meer Minder