Elektronische muziek productie en prestatie BA (Hons) diploma

dBs Music Berlin

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Elektronische muziek productie en prestatie BA (Hons) diploma

dBs Music Berlin

Het vaststellen van uw wortels als producent, performer en het beoefenen van elektronische kunstenaar.

Voor mensen met een passie voor geluid en muziek creatie, zal onze Electronic Music Production & Prestatie Degree uw begrip van de elektronische muziek verdiepen en je wortels te vestigen als een producent, performer en het beoefenen van kunstenaar. Werken aan je eigen en als onderdeel van een samenwerking, zul je leren de productie, mixen en masteren, alsmede de ontwikkeling van geavanceerde gebruik van software en hardware-instrumenten. U vindt er ook een grondige kennis van de synthese, sampling en audio-opname te krijgen om te experimenteren, verkennen en je eigen unieke sound als een elektronische muziek producer te ontwikkelen.

  • Cursusduur: 2 of 3 jaar (30 weken of 40 weken)
  • Startdatum: september 2017
  • Termijndeposito: september 2017 - Juli 2019/20
  • CURSUS: vanaf € 825 per maand

Totale jaarlijkse kosten: € 8.250 tot € 11.750

Onze opleidingen

Onze Bachelor (Hons) graden zijn internationaal erkend undergraduate Bachelor of Arts-programma's, beheerd door de Universiteit van San Marco en St John. Ze zijn geschikt als een aantal eerdere ervaring in het opnemen en / of de productie en streven ernaar om u echt te duwen zowel creatief als technisch. Je gaat diepgaand in elk van de belangrijkste gebieden, het verbreden van uw perspectief en honen kritische analyse vaardigheden om beter te begrijpen en het vaststellen van uw eigen unieke creatieve stem en stijl.

U kunt onze graden bestuderen als een standaard driejarige cursus of als een fast-track twee jaar opleiding. Beide levering opties bevatten exact dezelfde inhoud, maar de twee jaar natuurlijk ook een intensieve zomer semester per jaar.

academische vereisten

Als u hebben verkregen een van de volgende kwalificaties en zijn 18 jaar of ouder bent u in aanmerking voor toepassing voor een van onze opleidingen jaar: A Level, Baccalaureate, International Baccalaureate, Abitur, BTEC National Diploma, Schotse Highers, Diploma di maturita, di Esame di Stato, Título de Bachillerato of andere equivalenten

Praktische eisen

Je hebt een aantal routing en opnametechnieken via een mengpaneel of pre-amps gebruikt in een computer of hardware-gebaseerde opname-apparaat. Je hebt een goede kennis van een van de belangrijkste stukken van de muziek-technologie computer software-pakketten, zoals Cubase, Logic, Pro-Tools, Reason, Ableton etc. Je hebt al gemaakt audio stukken om een ​​redelijk maar nog niet professionele standaard en kan links geven of bevestigen mp3 bestanden naar uw toepassing.

Geen formele kwalificaties?

Maak je geen zorgen, kunt u nog steeds in staat zijn om een ​​aanvraag voor een van onze cursussen. We zullen moeten drie dingen te evalueren voordat het helpen om te beslissen welke cursus het meest geschikt voor u zijn:

  • Uw mondelinge en / of schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Engels
  • Uw vakinhoudelijke kennis
  • Uw praktijkervaring

Visumplicht

De burgers van de EU-landen of die met een EU-paspoort, geen visum om te studeren in Duitsland nodig. Voor niet-EU-burgers, voordat u uw aanvraag in te dienen verzoeken wij u de opties voor het verkrijgen van een visum voor het land van herkomst te onderzoeken. Als u een aanbod gedaan om te studeren met ons, zal u gevraagd worden om het bewijs van uw visum te laten zien voordat we officieel kunnen accepteren u op de cursus.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
2 - 3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,000 EUR
CURSUS: vanaf € 825 per maand
Locations
Duitsland - Berlijn, Berlin
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Duitsland - Berlijn, Berlin
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan