Elektronische en automatiseringstechniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus presentatie

De afgestudeerden in Electronic and Automation Engineering beschikken over de wetenschappelijke / technologische kennis die hen in staat stelt projecten uit te voeren voor de bouw, assemblage en het gebruik van elke structuur of systeem gerelateerd aan elektronica en automatisering. Met hun eigen autonomie, in staat zich aan te passen aan de uitdagingen van professionele activiteiten, moeten ze anderzijds een dialoog onderhouden met verschillende afdelingen en mensen die een smaak voor leren en onderzoek cultiveren, nieuwe oplossingen ontwikkelen en verschillende waarden van de wetenschap integreren in hun activiteit.

De stagiair is gekwalificeerd voor de installatie, controle, programmering, commercialisering en richting van elektronische systemen in domeinen van domotica, micro-elektronica, industriële automatisering, robotica, elektromedicine, enz.

De cursus is geregistreerd door OET - Order of Technical Engineers, aan het Specialty College of Electronics and Telecommunications.

carrièremogelijkheden

  • Engineer of Development of Projects of Electronics and Automation;
  • Superior Technician of Maintenance of Systems of Electronics and Automation;
  • Productmanager in het gebied elektronica en automatisering;
  • Consultant op het gebied van elektronica en automatisering.

Toelatingsexamens voor het schooljaar 2019/2020

Wiskunde en (natuurkunde en scheikunde)

Toelatingsvoorwaarden voor Braziliaanse studenten voor het schooljaar 2019/2020

Zie hier: http: // www. ISPGAYA .pt / netgaya / files / pagesfile / file / 257 / access_student_students.pdf

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

O ISPGAYA pretende promover o pleno desenvolvimento da personalidade dos seus estudantes através duma formação integrada técnico-científica, sociocultural e humana.

O ISPGAYA pretende promover o pleno desenvolvimento da personalidade dos seus estudantes através duma formação integrada técnico-científica, sociocultural e humana. Lees Minder
Vila Nova de Gaia