Elite Soccer University Program

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Dit programma biedt studenten de mogelijkheid om in Spanje te studeren aan een van de bekendste hogescholen in de VS (CIS-Endicott International) tijdens het voetballen op professioneel niveau.

Het Elite Soccer University-programma is een gezamenlijk streven dat hoger onderwijs en hoogwaardige voetbaltraining samenbrengt.

Het Elite Soccer University-programma is ontworpen voor studenten van over de hele wereld die hun studie willen voortzetten aan een gerenommeerde Amerikaanse universiteit, terwijl ze tegelijkertijd deelnemen aan een krachtige voetbaltraining gericht op de algemene academische en professionele atletische verbetering van de student.

Het programma loopt van oktober tot mei van elk academiejaar voor twee perioden.

Zowel enthousiaste mannelijke als vrouwelijke studenten worden aangemoedigd om deel te nemen aan ons programma om hun voetbalvermogen tijdens het studeren te ontwikkelen.

Na voltooiing van het Elite Soccer University-programma , zal de student hebben deelgenomen aan een krachtig voetbaltrainingsprogramma, terwijl hij zijn of haar atletische vaardigheden aanscherpt door deel te nemen aan ons unieke programma.

Studenten hebben nieuwe vaardigheden en kennis opgedaan die hen in staat stellen om zich in de ontwikkelingsfase te ontwikkelen in de richting van fulltime strijden op professioneel niveau.

De student ontvangt een certificaat als erkenning voor zijn of haar deelname aan het programma tijdens de eerste twee jaar van de universiteit voordat hij mogelijk overstapt naar een Amerikaanse universiteit of universiteit ter wereld om de laatste twee jaar van zijn of haar bachelordiploma te behalen, of doorgaan op CIS-Endicott international in Madrid als ze afstuderen in Business Management.soccer

Universitair programma

Deelnemende studenten studeren voor een Associate's Degree (officiële undergraduate-graad in de VS) in bedrijfskunde, communicatie of liberale studies.

Na voltooiing van hun eerste twee jaar in Madrid, kunnen studenten:

 • Hun studie afmaken aan het Endicott College in Massachusetts of aan een andere Amerikaanse universiteit of hogeschool in de wereld om hun vierjarige bacheloropleiding te behalen op het gebied van hun keuze (sportmanagement, internationale betrekkingen, marketing / communicatie, liberale studies, enz.) .
 • Rond hun vierjarige bachelor af op CIS-Endicott Madrid met als afstudeerrichting Bussiness Management.

Voetbalprogramma

Deelnemende studenten ontvangen dagelijks, high-performance alt = "voetbaltraining geleid door coaches met officiële Royal Spanish Football Federation (of UEFA) kwalificaties, bij een van de beste sportfaciliteiten in Madrid.

Het programma bevat:

 • Krachtige dagelijkse trainingssessies.
 • Deelname aan wedstrijden en toernooien met professionele competities in Madrid.
 • Advies en beheer van sport en academisch curriculum om het sollicitatieproces voor sportbeurzen in de VS te vergemakkelijken.

Doelen

Elite Soccer University Programmissie en doelstellingen:

 • Een topsportervaring bieden op basis van het Spaanse trainingsmodel.
 • Training en elitecompetitie bieden om de normen van spelers te verhogen en talent te benadrukken, afhankelijk van het individuele vaardigheidsniveau, om de vaardigheid te demonstreren om professionele alt = "voetbalclubs, en / of universeel niveau alt =" voetbalprogramma's in de VS.
 • De mogelijkheid bieden om een American Associate's Degree in Madrid te behalen.
 • Een pad faciliteren dat student-atleten in staat stelt hun vaardigheden te verbeteren, waardoor ze hun universitaire studie kunnen voortzetten met behulp van een studiebeurs aan een hogeschool of universiteit in de VS.
 • Het bieden van een basis en structuur voor student-atleten die hen in staat zullen stellen hun vaardigheden te ontwikkelen en een opvallend sport-CV te bouwen.

Wat zit erbij?

Academisch programma

 • Undergraduate studies in Business, Communicatie of Liberale Studies.

Atletisch programma

 • Krachtige training op dagelijkse basis.
 • Deelname aan toernooien en wedstrijden.
 • Continue evaluatie en follow-up monitoring.
 • Toegang tot try-outs met de beste Spaanse teams.
 • Scoutingondersteuning na het afstuderen (aanbevelingsbrieven, CV, deelnamecertificaten, etc.).
 • Transcriptie verwerking en begeleiding bij het aanvragen van beurzen aan elke Amerikaanse universiteit of universiteit in de wereld.

Admissions

Het opnameproces bij CIS is zeer persoonlijk. We onderzoeken de toepassing nauwkeurig om een goed beeld te krijgen van de persoon achter het document en we houden volledig rekening met het persoonlijke profiel, de kenmerken, interesses en doelstellingen van alle aspirant-GOS-studenten.

Het toelatingsproces bestaat uit vijf fasen:

 1. Eerste contact voor informatie via telefoon, e-mail of persoonlijk.
 2. Persoonlijk interview.
 3. Twee toelatingsexamens:
  • Wiskunde plaatsingstest.
  • Engelse niveautest: voor niet-moedertaalsprekers stelt dit ons in staat om te bepalen of u voldoende Engels spreekt, leest en schrijft om effectief bij CIS te studeren. Voor moedertaalsprekers helpt dit ons te zien hoe u denkt en schrijft.
 4. Elke student moet de volgende documentatie verstrekken:
  • Inschrijvingsformulier ingevuld (via ons online formulier, per traditionele post of persoonlijk)
  • Officiële High School transcripten.
  • Aanbevelingsbrief (u kunt indien nodig het onderstaande formulier gebruiken).
  • Een ID-foto.
  • Kopie van ID of paspoort.
  • Aanvraagkosten (100 €).
 5. Als u wordt toegelaten, ontvangt u een acceptatiebrief van CIS. Op dat moment zul je beginnen met het maken van je gepersonaliseerde academische programma met onze Academische decaan.

Internationale studenten

Bij toelating tot het GOS moeten niet-EU-studenten een studentenvisum verkrijgen om gedurende de eerste twee jaar van het programma in Spanje te verblijven. De vereisten zijn afhankelijk van de nationaliteit. Studenten dienen hun plaatselijke Spaanse consulaat te raadplegen en informatie te verkrijgen die relevant is voor hun specifieke situatie. CIS biedt niet-EU-studenten die zijn toegelaten met documentatie die nodig is om hen te helpen een studentenvisum te verkrijgen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

CIS – The College for International Studies was founded in 1981, an American University, is located in the very heart of Madrid in one of the loveliest parts of the city. Our building is easily acces ... Lees meer

CIS – The College for International Studies was founded in 1981, an American University, is located in the very heart of Madrid in one of the loveliest parts of the city. Our building is easily accessible and in an extremely safe area. We take great pride in offering European students an American higher education closer to home just as much as we do in offering Americans precisely what they are used to, only here in Spain. Lees Minder
Gemeenschap van Madrid , Beverly + 1 Meer Minder