Engels Bij Wells

Wells College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Engels Bij Wells

Wells College

In Wells 'populair en gerespecteerd Engels programma, studenten onderzoeken teksten voor hun historische en culturele betekenis, voor hun expressie van de artistieke visie van een schrijver, en de manieren waarop literaire werken hebben betrekking op ons eigen leven. Jij en je medestudenten zullen lezen en bespreken een breed scala van werken, van klassieke toneelstukken en romans, poëzie die generaties en tijdperken heeft bepaald, de vaak onbekende, maar cultureel belangrijke werken van minderheden en vrouwen schrijvers.

Tegelijkertijd leert u om uw eigen stem te ontwikkelen als een schrijver, het mengen van verschillende stijlen om een ​​inzicht in hoe om te schrijven in verschillende disciplines en voor verschillende doeleinden te ontwikkelen. Studenten worden geholpen bij de ontwikkeling van hun werk en aangemoedigd om te publiceren mogelijkheden na te streven door middel van groepen studenten en buiten tijdschriften. Het belang en de relevantie van goed schrijven wordt onderwezen in het leerplan bij Wells, wat resulteert in een expressieve, verbonden gemeenschap.

De Engels gestudeerd aan Wells biedt twee gebalanceerde "concentratie", wat betekent dat je je interesse in een van beide literaire analyse en kritiek of creatief schrijven richten. Als een Engels literatuur student, zult u technieken van de tekstuele en historische analyse die zijn ontwikkeld door generaties van geleerden te leren; en als een Engels creatief schrijven grote, kunt u inleidende en geavanceerde lessen in fictie, poëzie, creatieve non-fictie, of het schrijven voor de massamedia. Natuurlijk, het maakt niet uit je concentratie, het hele curriculum is beschikbaar voor u om uw belangen te verkennen!

Wat Studenten Studie

Wells Engels studenten studeren klassieke teksten evenals noncanonical en minderheidstalen literatuur in klassen als deze: - Onderzoek van de Amerikaanse literatuur - Adolescentie en media - De Maker's Craft: Vorm Poëzie - Ontwikkeling van de Britse Novel - Vrouwen in het Engels Renaissance Literature - Studies in literatuur en film - Schrijven voor de Massamedia - Shakespeare - Creatieve Non-fictie schrijven en met een verscheidenheid aan "speciale onderwerpen" klassen, Wells professoren aanwezig unieke cursussen in verband met de huidige student belangen, over onderwerpen zoals poëzie en wetenschap, Britse vrouwen toneelschrijvers, hebzucht in de Amerikaanse roman en hedendaagse Amerikaanse dichters.

Hands-on Learning

Hoogleraar Engels Bruce Bennett vaak helpt studenten vinden mogelijkheden om hun eigen poëzie en non-fictie essays publiceren in tijdschriften zoals "The Healing Muse" en heeft gewerkt met Foothills Publishing om volksboeken uitzonderlijke studenten 'eigen verzamelde werk te produceren.

Als u wilt uw schrijven bijdragen aan een actieve student publicatie op de campus, Wells biedt verschillende mogelijkheden: toetreden tot de staf van The Sycamore milieu- en sociale kwesties het tijdschrift, de Onyx student krant, of de Chronicle literaire en beeldende kunst journal.

Wells Engels studenten hebben onlangs stages aan tijdschrift Elle genomen, HarperCollins Publishing, Frick Reference Library New York, New York Rijksarchief in Albany, en andere bewerken, publiceren en drukkerijen. Wells heeft meer dan 25 off-campus studie opties.

Onze Engels studenten vaak genieten van het bestuderen van de Britse klassiekers in Bath, Engeland of het verkennen van de Spaanse literatuur in Sevilla, Spanje, maar er zijn veel spannende mogelijkheden om uit te kiezen.

Elk semester, de Visiting Writers Series brengt auteurs naar de campus om lezingen van hun werk te houden, geven de studenten een kans met ervaren schrijvers te praten en vragen te stellen over het ambacht en de carrière. Deze auteurs zullen ook vaak bijwonen en deelnemen aan workshops klassen tijdens hun bezoek, bezig met werk van studenten en het bieden van advies aan student schrijvers.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Aurora, New York
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Aurora, New York
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan