Engels En Hedendaagse Media - BA (Hons)

Cardiff Metropolitan University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Engels En Hedendaagse Media - BA (Hons)

Cardiff Metropolitan University

De Engels portfolio van programma's op Cardiff Met gescoord 90% en meer in de tevredenheid van studenten over de laatste drie jaar.

  • We hebben sterke banden met onze stakeho lders en bieden een verscheidenheid van stagemogelijkheden in het tweede jaar van de studie.
  • Mogelijkheden om in het buitenland te studeren in het kader van een Erasmus-uitwisseling.
  • Onderscheidend mate die theorie en praktijk combineert.
  • Een hedendaagse focus.
  • Embedded inzetbaarheid vaardigheden.

Cursus Inhoud

De mate combineert theorie en praktijk en biedt studenten met sterke communicatieve en analytische vaardigheden die zeer worden gewaardeerd in de huidige arbeidsmarkt. Deze vaardigheden worden versterkt door optionele stages. De cursus is vooral geschikt voor iedereen met een interesse in gespecialiseerde journalistiek - zoals film, muziek, mode en sport journalistiek. Afgestudeerden van de opleiding hebben carrière nagestreefd in een verscheidenheid van industrieën, waaronder: - Media - Journalistiek - Publishing - Onderwijs - Public relations - Marketing - Erfgoed - Postgraduate studie op zowel master-en PhD-niveau

Gelegen in een van de mooiste delen van de stad, heeft de Cyncoed Campus uitgegroeid tot een centrum van uitmuntendheid in de levering van het Engels, Creativiteit en Hedendaagse Media. Deze graad biedt een programma dat perfect in balans tussen theorie en praktijk, verlost van het creatieve hart van Wales.

Onderwijscentrum

Hoe word je geleerd: We maken gebruik van een scala aan onderwijs-omgevingen het beste passen bij uw leerbehoeften. Levering inclusief workshops, seminars, onderzoek seminars, lezingen, virtuele leeromgevingen, weg te dagen, excursies en bezoeken. Waar mogelijk, wordt de nadruk gelegd op werk in kleine groepen en individuele leerbehoeften geïdentificeerd door middel van uw persoonlijke en professionele ontwikkeling plan. Je wordt toegewezen een persoonlijke tutor, die je gedurende elk jaar zal ondersteunen.

Buitenschoolse:

Door de jaren heen, wordt u uitgenodigd voor theater reizen, films en andere culturele evenementen die in Cardiff wonen. De afdeling ook regelmatig nodigt externe luidsprekers om presentaties en lezingen geven.

De mate wordt versterkt door het gebruik van e-learning systeem van de universiteit.

Aanslag

We zijn toegewijd aan innovatieve assessment praktijken die overeenkomen geïdentificeerd leerresultaten voor uw module en graad. Dit betekent dat de beoordeling, waar mogelijk, wordt gekoppeld aan de verbetering van niet alleen uw vakinhoudelijke kennis, maar ook vaardigheden van vitaal belang in de ontwikkeling van uw kansen op werk. Voorbeelden van evaluatie omvatten onderzoek portefeuilles, groepswerk, creatief schrijven portefeuilles, kritische en reflectieve praktijk, reviews, poster presentaties, geannoteerde bibliografieën en ga zo maar door.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,700 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Cardiff, Wales
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
internationale studenten; 9.000 GBP - Home / EU (full-time)