Engels onderwezen bachelor in business administration

Donghua University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Engels onderwezen bachelor in business administration

Donghua University

Missie

Als centrum van Shanghai voor Bedrijfs onderwijs met het Engels als voertaal, de programma's zijn gericht op praktische, innovatieve leren in een familie-achtige sfeer te bieden; om studenten in de Chinese taal en cultuur onder te dompelen; en om leerlingen in pro-actieve ondernemers en maatschappelijk verantwoorde leiders van organisaties wereldwijd te transformeren.

Verworven Competenties Onderwijs Filosofie

Theorieën zijn belangrijk, vaardigheden en capaciteiten te implementeren zijn belangrijker. Door het aanpassen van een didactisch concept van ervaringsleren, wij bij CIP, nemen praktische activiteiten met een theoretische basis te ondersteunen en te stollen uw kennis. Wij streven ernaar om een ​​van de meest waardevolle spelers in de zakelijke wereld te worden door het onderwijs van uw vaardigheden en kennis van een uitzonderlijke standaard.

Global Learning Environment.

We hebben studenten uit circa 140 landen met een goede verdeling in continenten studeren in de universiteit, onze toegewijde docenten zijn wereldburgers met een goede mix van de oosterse en westerse academici, die u kan brengen een schat aan kennis en perspectieven uit verschillende landen in de klas, en we bieden cursussen bespreken van verschillende markten in aanvulling op China. Wat meer is, bent u in staat om toekomstige internationale exposure te krijgen met een semester studeren in onze partneruniversiteiten in een land zoals de Verenigde Staten, Spanje, Nederland, Duitsland of Zuid-Korea. Zo'n unieke wereldwijde leeromgeving geëist door elk bedrijf vandaag de dag en u helpen bij het opbouwen van een wereldwijd netwerk van vrienden. Studenten kunnen het programma in minimum 3 jaar met een goede studieplanning afmaken. De maximale studie lengte is 6 jaar

  • Studenten met goede Chinese taalvaardigheden voor de start van het programma zijn gekwalificeerd om een ​​aanvraag voor de ontheffing van de Chinese taalcursussen tot 28 credits.
  • Gekwalificeerde studenten zullen mogelijkheden om te studeren als uitwisselingsstudent in onze partneruniversiteiten in een ander land voor een semester (behalve voor het eerste jaar en de laatste semester van het programma) hebben
  • Studenten met een geldige HSK niveau 5 certificaten en GPA boven de 3 zijn gekwalificeerd om een ​​aanvraag voor minderjarige in de Chinese taal in het eerste jaar van de studie.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
Gratis
Locations
China - Shanghai, Shanghai
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
China - Shanghai, Shanghai
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan