Engels Onderwijs

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Engels Onderwijs

Oral Roberts University

De Engels Opleiding belangrijkste is ontworpen om studenten uit te rusten om leraar certificering te halen en te onderwijzen Engels en schrijven in private en publieke midden of middelbare scholen. Deze belangrijke voldoet aan de Staat van Oklahoma eisen voor een lesbevoegdheid in het secundair onderwijs (midden-en middelbare school).

Het programma bestaat uit drie componenten: algemeen onderwijs, beroepsonderwijs, en het Engels de inhoud (literatuur, taalkunde, en schrijven).

In het Engels inhoud cursussen, studenten studeren Amerikaanse, Britse en wereldliteratuur en kan kiezen aanvullende cursussen om hen in staat zich te richten op een bepaald genre of literaire periode. Studenten leren ook om grammaticale structuren van de Engels taal te analyseren, linguïstische principes van toepassing op de literatuur en de samenstelling, om schrijfstijl te analyseren op basis van grammaticale structuren, en de ontwikkeling van de Engels taal te traceren.

Studenten scherpen ook hun schrijfvaardigheid, leren samenvatten, parafraseren, analyseren, synthetiseren en evalueren geschreven materiaal en stellingen te formuleren en hen te ondersteunen door logisch argument. Engels leren de studenten onderzoek schrijven dat het vermogen om wetenschappelijke bronnen te gebruiken op passende wijze, met citaten vakkundig en correct opgenomen demonstreert.

In professionele opleidingen, studenten onderzoeken de Bijbelse principes voor onderwijs en vertrouwd te raken met de concepten achter het leren, instructie, en de historische achtergrond van het lerarenberoep. Een cursus over het onderwijs van het Engels in het bijzonder onderzoekt de fundamenten en de praktijken van het zijn een leraar Engels in de huidige middelbare scholen.

Door deze grote, studenten verdienen licentiestatus naar Engels en taal kunsten doceren aan het midden-en middelbare school niveau. Studenten kunnen ook licentiestatus verdienen in een tweede onderwerp / content gebied. De Oklahoma Commissie voor de voorbereiding van de docent vereist de OSAT / opte test (s) worden doorgegeven om een ​​licentie in een aanvullend onderwerp / content gebied te verkrijgen. Studenten die geïnteresseerd zijn in het voltooien van cursussen in de richting van bijkomende licenties moeten het vakgebied adviseur te raadplegen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan