Engelse en internationale communicatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Onderwijstaal: Engels.

Doel van het programma

Hooggekwalificeerde meertalige specialisten van internationale communicatie voorbereiden. Na deze studies kunt u op professionele wijze buitenlandse taaldiensten aanbieden, en uw vaardigheden zullen worden toegepast bij het creëren en ontwerpen van informatiebronnen, vertaling en verspreiding van informatie. Na je afstuderen kun je werken in lokale en internationale zakelijke omgevingen.

Je zult worden onderwezen

Efficiënt communiceren in het Engels of een tweede vreemde taal (Duits, Frans, Spaans, Zweeds, Chinees of Russisch), teksten maken en vertalen, effectief werken en studeren, zowel in een team als zelfstandig, om zakelijke relaties op te bouwen en te onderhouden met internationale partners, om de belangrijkste bedrijfsprocessen te begrijpen.

Je zal worden

Een afgestudeerde in de Engelse en Internationale Communicatiewetenschappen, waarvan de Engelse taal overeenkomt met die van internationale examenvereisten voor niet-Engelssprekenden. Je zult ook in staat zijn om:

  • Communiceer in algemeen en zakelijk Engels;
  • Communiceer in een tweede vreemde taal;
  • Communiceer, creëer en vertaal het promotiemateriaal en andere documentatie van een intercultureel bedrijf;
  • Informatie zoeken en kritisch analyseren;
  • Gebruik methoden van communicatieonderzoek;
  • Vertegenwoordig een bedrijf in professionele evenementen, beurzen en tentoonstellingen.
  • Begrijp de belangrijkste bedrijfsprocessen;

Vooruitzichten voor de stage / stage

De sociale partners van Vilnius Business College bieden een verscheidenheid aan stagemogelijkheden voor onze studenten. De vaardigheden die je tijdens je studie hebt opgedaan, zullen je helpen een baan te vinden in verkoop- en klantenservice gebieden in internationale en lokale bedrijven. Bovendien krijg je ook de kans om je studie voort te zetten om een masterdiploma in Engelse filologie of communicatievelden aan een Litouwse of buitenlandse universiteit te behalen.

Kwalificatie wordt toegekend: Bachelor's degree in English PhilologyDeadline aanmelding: 15 september, 2019
Startdatum: 1 oktober, 2019

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vilnius Business College is an open, innovative and competitive, internationally recognized higher education institution that provides European higher education (only BACHELOR’S degree) in the field o ... Lees meer

Vilnius Business College is an open, innovative and competitive, internationally recognized higher education institution that provides European higher education (only BACHELOR’S degree) in the field of humanities, social and IT sciences. Lees Minder