Engineering - profiel "apparatuur en technologie, en het verbeteren van de slijtvastheid van details van de machines en apparaten"

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Universitair afgestudeerden, getraind op dit gebied, ontvangen een bachelor's degree en zijn experts op het gebied van machinebouw en autoreparatie, de aanleg van wegen en andere productie-machines. Studenten diep bestuderen methoden en middelen om de duurzaamheid en andere eigenschappen die de kwaliteit van onderdelen, assemblages en machines definiëren verbeteren. Beheers de productie van geavanceerde technologie en de ramp herstel van de binnenlandse en buitenlandse technologie, moderne methoden voor het ontwerpen van processen en apparatuur met behulp van een computer. De basis hiervoor is de diepe fundamentele opleiding in de wetenschappelijke en technische disciplines, die wordt gelegd op de junior cursussen.

Praktijk & Werkgelegenheid

Studenten krijgen praktische training op de machine-gebouw planten, wetenschappelijk onderzoek, proektnokonstruktorskih organisaties. Studenten worden ook de mogelijkheid van praktische training gegeven in het buitenland: in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Denemarken en Hongarije. Bachelors van dit profiel training kan werken in bedrijven, het creëren van nieuwe auto en bouwmachines; organisaties die onderhoud en reparatie bedrijf uit te voeren; de productie van nieuwe en herstellen van versleten onderdelen van machines; in engineering en technologie bedrijven. Naast de productie, service, en onderzoeksinstellingen, kunnen afgestudeerden succesvol samen te werken met behulp van hun professionele kennis, in de grote distributie en dealer bedrijven die zich bezighouden met de levering van voertuigen, bouwmachines en reserveonderdelen.

Laatst bijgewerkt op jul 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden