Enviromental wetenschap

Keuka College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Enviromental wetenschap

Keuka College

EnvSc

Omgeven door een overvloed aan bladeren en zet op de verse water van Keuka Lake, Keuka College is een ideale setting voor milieu-wetenschap majors te observeren en interactie met de omgeving om hen heen.

Wat moet ik doen als een Environmental Science Student?

Het programma biedt u de mogelijkheid om zich te concentreren op de fysieke of biologische wetenschap van het milieu door de opleiding in de fundamenten van de wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie en aardwetenschappen. Er zijn ook tal van mogelijkheden voor studenten om te verkennen, onderzoek doen, of doe mee met de nabijgelegen gemeenschap groepen zoals de Keuka Lake Association en Cornell Cooperative Extension, waarbij studenten een kans om te communiceren in hun gekozen gebied buiten de campus te bieden. Op de campus, het Center for Aquatic Research geeft u de mogelijkheid om een ​​onafhankelijk onderzoek te verrichten naar de kwaliteit van het omringende water uit het meer.

Net als alle Keuka College studenten, zijn milieu-wetenschap majors die nodig is om een ​​140-uurs veldonderzoek te voltooien. Van Costa Rica naar nabijgelegen Seneca Falls, hebben studenten gebied Perioden op locaties over de hele wereld dat de real-life ervaring die hen een voorsprong intrede op de arbeidsmarkt of de graduate school geeft bieden afgerond.

Welke soorten banen beschikbaar zijn voor het milieu wetenschappers?

Vanwege de toenemende eisen die aan het milieu door de bevolkingsgroei, toenemende publieke belangstelling voor milieu en nieuwe wet- en regelgeving, is de vraag naar milieu-wetenschappers en specialisten naar verwachting 19 procent te verhogen door het jaar 2020, volgens het Bureau of Labor Statistics . Kansen in de publieke en private sector zijn speciaal voor de groeiende milieu-specialisten uit de gezondheidszorg, bescherming van het milieu-specialisten en consultants werken met bedrijven om het milieu te minimaliseren afval, vervuiling te voorkomen, en de instandhouding van de middelen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Keuka Park, New York
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates