Europese bachelor in International Hotel & Tourism Management

CMH

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Europese bachelor in International Hotel & Tourism Management

CMH

Europese Bachelor in de International Hotel & Tourism Management

&nbsp

&nbsp

De Europese bachelor is een 3-jarig tweetalig programma voor studenten. Dit programma laat de studenten aan het management posities vast te houden en onmiddellijk operationeel zijn.

Onze Europese Bachelor in Hotel & Tourism Management beantwoordt perfect aan de behoeften van het toerisme en het hotelwezen. Het is gelijk aan de L-niveau in het LMD-systeem, en is erkend door bedrijven over de hele wereld en geeft antwoord op de behoeften van de Hotel-en Toerisme industrie.

&nbsp

Doelstellingen:

  • Ophalen operationele expertise
  • Zorg voor een solide basis voor de integratie van de professionele wereld
  • Master zowel de theoretische als de praktische aspecten op het gebied van Hotel-en Toerisme-industrie

&nbsp

&nbsp

Didactische werkvorm

&nbsp

A Hospitality Business School betekent:

  • Strenge werk
  • Om de communicatie geest te zijn
  • Om volledig deel te nemen in de klas
  • Samenwerken
  • Individuele training

&nbsp

&nbsp


Samenwerken


Teamwork is een essentieel onderdeel van het CMH lesmethode. Vanaf het begin van de opleiding, de student behoort tot een sectie en een team in deze sectie.


Tussen zes tot acht deelnemers zijn geselecteerd om een ​​breed scala aan Europese en Internationale nationaliteiten vertegenwoordigen en samen in een team. De samenwerking (Groep-onderzoek) is alleen effectief, mits de student verder gaan dan de conflicten, die heterogene groupsmight te maken, om hun cursussen, rapporten en gesprekken voor te bereiden. Relatie van de coördinatoren, die contacten onderhouden met de vaste docenten begeleiden de studenten.

Individueel werk

Studenten moeten bereid zijn om een ​​groot deel van hun vrije tijd besteden aan het individuele werk, cursussen en aan de voorbereiding van de groep gesprekken.De lessen zijn verdeeld in secties en begeleid door een vaste docent en de cursussen worden zowel geleverd in het Frans of het Engels. De individuele studie van de verschillende problemen van de Franse, Europese of internationale Hotel Bedrijven in Parijs, in combinatie met een andere mening, laat de studenten om een ​​beter begrip en een globale visie van de problemen die zij zouden kunnen ontmoeten tijdens stages en management trainingen.

&nbsp


CONTINU BEOORDELING PRESTATIES


Studenten moeten werken in een gestaag tempo en moet het minimaal vereiste niveau te bereiken om de Europese Bachelor te verkrijgen. Wij hebben de krediet-systeem dat gebruikt wordt door Amerikaanse en Europese universiteiten voorbereiden voor de Europese Bachelor-en MBA als rating-systeem. De Credit is een maat voor de studie tijd gebruikt om de werklast in een cursus te beoordelen. Dit omvat zowel regelmatige aanwezigheid en persoonlijke studie (gericht lezingen, teamwork, examenvoorbereiding, onderzoek, enz.)


Over het algemeen, student moet 1-uur durende les tijd te besteden voor 2 uur individuele studie (over het algemeen raden we een uur buiten de klas studietijd voor elk uur van lestijd).


Houd er rekening mee dat individuele studie is net zo belangrijk als klasse studie! gedurende het gehele semester, wordt de studievoortgang gemeten door regelmatige evaluaties. Cijfers verkregen in deze examens worden als factor in de loop van de eindevaluatie. Slechte resultaten zullen daardoor worden geïdentificeerd.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
20,100 EUR
Locations
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan