Europese Double Degree-programma In De Grafische Vormgeving En PUBBLICITARIA Comunicazione

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Europese Double Degree-programma In De Grafische Vormgeving En PUBBLICITARIA Comunicazione

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Het doel van dit programma is om de communicatie professionals te trainen in een nieuw Europa. In dit scenario worden de grafische vormgeving en reclame volledig met elkaar verbonden. Ze kunnen niet worden begrepen zonder elkaar. Dus de Double Degree in Graphic Design & Comunicazione PUBBLICITARIAIs een differentiële waarde op alle programma's die ingaan op de een of andere discipline zelfstandig.

Twee landen en culturen (Spanje en Italië), drie talen (Spaans, Italiaans en Engels) en een innovatief en ambitieus onderwijscurriculum, bouwen georiënteerde studenten die willen hun carrière te ontwikkelen in een internationale omgeving programma.

grafisch ontwerp

Deze titel wordt verrijkt met materialen die de student in art direction, de studie van de Italiaanse taal en het bijwonen van workshops te initiëren en seminars internationale karakter op het gebied van design en reclame.

Deze titel wordt aangevuld met praktische werk in toonaangevende bedrijven in de sector in Italië, waar de verworven theoretische en praktische kennis en kan implementeren als Italiaans.

Toelatingsvoorwaarden tot hogere graden in Design, Universitaire Officiële Grade level:

  • Beschikken over of gelijkwaardig diploma van een bachelor's: Maturity test voor meer dan 19 jaar of Test Toegang tot University voor meer dan 25 jaar. Selectiviteit is niet noodzakelijk.
  • Overwin Test Access hogere graden in Design, Degree Officieel universitair niveau. Roept op tot 2016 te worden bevestigd.
  • Als u meer informatie wilt, het beantwoorden van uw vragen of het registratieproces starten, dan kunt u contact opnemen met de informatie en begeleiding Dienst IED Madrid

Duur

3 jaar in Madrid + 1 in IED Milaan

Deze school biedt programma's in:
  • Spaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
12,500 EUR
Locations
Spanje - Madrid
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Spanje - Madrid
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan