Europese Double Degree-programma In Fashion Design En Mode Stylist

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Europese Double Degree-programma In Fashion Design En Mode Stylist

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Word een expert in fashion design, leren outfits maken en het beeld dat de juiste taal om goed te communiceren en onderscheiden zich van de rest.

Dit programma ontwikkelt de eerste twee jaar in Madrid, de derde in Milaan vorig jaar en opnieuw in Madrid. Met deze dubbele titel, zult u deelnemen aan een aantal van de merken, catwalks, showrooms en grote uitgevers headers in Spanje en internationaal. Je zult in staat zijn om de ontwikkeling van nieuwe zakelijke strategieën en mode correct en in tal van media en online en offline platforms communiceren (parades, web design, mode-films, het creëren van evenementen).

fashion design

De training wordt afgesloten met een specialisatie in fashion design, imago en communicatie, leren niet alleen het technische deel van een kledingstuk, maar hoe te communiceren en maakt mogelijk een parade, het organiseren van een evenement, art direction of bedrijfsstrategie. Bovendien, het onderwijs in drie talen (Spaans, Italiaans en Engels) versterkt de concurrentiepositie profiel van de student en een aanvulling op de portfolio van de ontwerper.

Traditie, innovatie, multiculturalisme, awards, creativiteit, het genereren van trends ... de gemeenten waar FDI hoofdkantoor is gevestigd zijn ideaal voor het ontwikkelen van academische projecten contact met professionals, deelnemen aan internationale ontwerpwedstrijden en uiteindelijk groeien professioneel podium .

Toelatingsvoorwaarden superieuren in Design titels, niveau Official Hogeschool

Toelatingsvoorwaarden tot hogere graden in Design, Universitaire Officiële Grade level:

  • Beschikken over of gelijkwaardig diploma van een bachelor's: Maturity test voor meer dan 19 jaar of Test Toegang tot University voor meer dan 25 jaar. Selectiviteit is niet noodzakelijk.
  • Overwin Test Access hogere graden in Design, Degree Officieel universitair niveau. Roept op tot 2016 te worden bevestigd.
  • Als u meer informatie wilt, het beantwoorden van uw vragen of het registratieproces starten, dan kunt u contact opnemen met de informatie en begeleiding Dienst IED Madrid

Duur

3 jaar in Madrid + 1 in IED Milaan

Deze school biedt programma's in:
  • Spanish (Spain)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
15,000 EUR
Locations
Spanje - Madrid, Madrid
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Spanje - Madrid, Madrid
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan