Europese Double Degree-programma In Het Interieur

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Europese Double Degree-programma In Het Interieur

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Dit programma is ontworpen om toekomstige ontwerpers van ruimten en gebruikerservaringen dat een Europese professionals niveau inzetten voor de realiteit om hen heen en het milieu, kenners en transmitters ontwerp cultuur, zeer bedreven in behandeling te eisen trainen van nieuwe technologieën en goed geïnformeerd over de nieuwste materiaal innovaties.

Door deze internationale ervaring, de student hoe experience design, corporate design en brand ruimtes, design en window dressing kortstondige ruimtes, virtual reality, ontwerpen voor iedereen, enz.

FDI

Studeren in twee grote Europese hoofdsteden, ondergedompeld in de grootste internationale design-netwerk en het verwerven van de know-how van IED, bereidt de toekomst ontwerper om zich te positioneren in de voorhoede van hun vakgebied.

De Europese Double Degree Program in Interior Design Het biedt een innovatieve en ambitieuze curriculum ontwikkeld in twee referentie-landen (Spanje en Italië) en in twee talen (Castiliaans en Italiaans). Zo creëert de student een solide basis die leidt nieuwe technologische systemen voor beeldweergave, zoals virtual reality, die dienen om hun creaties steken door marketing strategieën en effectieve communicatie. Dit geeft studenten de mogelijkheid om een ​​bevoorrechte ervaring die hem in staat stellen als een agent van verandering met toekomstvisie te verwerven.

Bovendien, het programma voert een opleiding workshops en seminars met internationale en speciale projecten met bedrijven. Zo studenten hun voorbereiding en het opbouwen van een portfolio dat ze te plaatsen in de arbeidsmarkt en hoogopgeleide ontwerpers.

Toelatingsvoorwaarden tot hogere graden in Design, Universitaire Officiële Grade level:

  • Beschikken over of gelijkwaardig diploma van een bachelor's: Maturity test voor meer dan 19 jaar of Test Toegang tot University voor meer dan 25 jaar. Selectiviteit is niet noodzakelijk.
  • Overwin Test Access hogere graden in Design, Degree Officieel universitair niveau. Roept op tot 2016 te worden bevestigd.
  • Als u meer informatie wilt, het beantwoorden van uw vragen of het registratieproces starten, dan kunt u contact opnemen met de informatie en begeleiding Dienst IED Madrid

Duur

3 jaar in Madrid + 1 in IED Milaan

Deze school biedt programma's in:
  • Spaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
15,000 EUR
Locations
Spanje - Madrid, Madrid
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Spanje - Madrid, Madrid
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan