Europese Undergraduate Programma: Business Administration

University of New York in Prague (UNYP)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Europese Undergraduate Programma: Business Administration

University of New York in Prague (UNYP)

Europese Bachelor in Business Administration

deze 3-jarige opleiding leidt tot een Bachelor in de Tsjechische, die UNYP verleent. Het programma is geaccrediteerd door het Tsjechische ministerie van Onderwijs, Jeugd en Sport. Afgestudeerden geeft recht op het acroniem titel Bc gebruiken. voor de naam. Alle vakken worden gegeven in het Engels.

Afgestudeerden en soortgelijke soorten scholen (HND Britse of Amerikaanse Associate's Degree, gecertificeerde specialist) kunnen credits verdiend dit soort onderzoek te herkennen.

Het doel van diploma bedrijfskunde deze Europese bachelor is dat u om vooruitgang te boeken in hun professionele carrière. U kunt een verscheidenheid aan opties te kiezen.

Dit programma geeft je:

  • Uitgebreide onderwijs op het gebied van het internationale bedrijfsleven (marketing, management, finance, accounting, economie en recht)
  • Aanvullende opleiding als onderdeel van uw studies die zal verbeteren, te bevorderen en uit te breiden je basiskennis en vaardigheden op het gebied
  • Mogelijkheid om theoretisch en analytisch te denken over de huidige problemen in de wereldeconomie
  • Verbeterde mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Engels
  • Expertise in het gebruik van software-applicaties en informatie technologie voor onderzoek en zoeken naar informatie op het hoogste niveau
  • Vermogen om te werken in een team en in een multiculturele omgeving

eisen van de arbeidsmarkt in termen van speciaal onderwijs, is terug te vinden in de structuur van gespecialiseerde cursussen die de studenten van dit type bieden een bachelor's degree. Studenten kunnen kiezen uit drie opties:

  • Bedrijfskunde (uitgebreide studie programma dat een breed scala aan onderwerpen bestrijkt op het gebied van handel en het bedrijfsleven)
  • Marketing (studenten studeren een aantal gespecialiseerde cursussen die betrekking hebben op marketing, dat is een ideale oplossing voor een carrière in de marketing omgeving)
  • Finačnictví (ideaal voor studenten die zijn in te gaan op het gebied van financiën of de boekhouding, deze versie richt zich op financiële instellingen)

Nadruk op het internationale aspect van de handel, die - zoals wij geloven - in het hedendaagse bedrijfsleven en het ondernemingsklimaat van groot belang. onderwijs Dank multinárodnímu personeel en internationale groep studenten heeft UNYP een bijzonder sterke positie in de orde om deze waardevolle internationale perspectief te bieden. Het is echt uniek voor ons programma dat onze docenten, die afkomstig zijn uit de Verenigde Staten en Europese landen, met behulp van interactieve en dynamische manier van lesgeven. De meeste van onze professoren hebben de hoogste academische graden en professionele ervaring, en worden erkend in hun vakgebied capaciteiten. zowel op het gebied van bedrijfs- of eigen specialisatie en in termen van geografische locatie - theoretische en praktische kennis en vaardigheden tijdens de studie krijgen in ons programma, vindt u een breed scala aan opties en richtingen waarin u uw professionele carrière kan blijven brengen. Dit programma dient ook als een solide basis, als je besluit om verder te zijn loopbaan in de publieke sector, het maatschappelijk middenveld en de academische omgeving te ontwikkelen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
University of New York in Prague (UNYP)

Laatst bijgewerkt op September 27, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Tsjechiƫ - Praag
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Tsjechiƫ - Praag
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan