Europese bachelor in modebrandmanagement (EBScB)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Op het gebied van Fashion Brand Management , gericht op het creëren van waarde en merkontwikkeling, moeten belangrijke bedrijfsdomeinen en tal van professionele figuren worden gecoördineerd. Het merk heeft de belangrijke taak om de productidentiteit over te dragen. Specifiek, binnen de mode- en luxegoederenindustrie, drukt het merk de stijl uit van degene die het product of de dienst koopt.

De Europese bachelor in modebrandmanagement (EBScB) aan de Accademia del Lusso Milan heeft als doel de studenten vorm te geven aan modeprofessionals met zeer overdraagbare vaardigheden. Studenten leren hoe ze de redenen achter het succes of falen van een modecollectie kunnen begrijpen, met als doel de waarde van een modemerk te vergroten door haar imago te versterken of geschikter te definiëren en de reclamecommunicatie van een merk of specifiek producttype te verbeteren. Studenten zullen leren trends en esthetische / stijlevoluties te combineren met de belangen van het bedrijf dat opereert binnen de mode- en designmarkten, en hoe een product te herpositioneren waar dit nodig kan zijn.

Carriere vooruitzichten

Brand Manager, Marketing Manager, Product

Stage mogelijkheden

Accademia del Lusso Milan biedt degenen die de Europese bachelor in modebrandmanagement (EBScB) succesvol hebben afgerond de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een stagepositie dankzij de vele banden die de school heeft met merken en bedrijven in de mode- en designsector. Deze kansen worden aangeboden aan studenten die deze cursus hebben gevolgd en die een sterke motivatie hebben getoond om te werken in mode en design, evenals uitzonderlijke bekwaamheid, betrokkenheid en prestatie tijdens hun studie.

Toelatingseisen

  • Kwalificatie hoger secundair onderwijs
  • Geschikte kennis van Engels of Italiaans

Laatst bijgewerkt op jun 2019

Over de school

The Accademia del Lusso School of Fashion & Design opened in 2005 with the specific objective of providing high-quality education to young people interested in starting a career in the fashion and ... Lees meer

The Accademia del Lusso School of Fashion & Design opened in 2005 with the specific objective of providing high-quality education to young people interested in starting a career in the fashion and design industry or to professionals already working in the sector who wish to improve or update their skills and knowledge. Lees Minder