Executive Bachelor of Business Administration (EBBA)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De EBU Executive Bachelor of Business Administration- opleiding biedt volwassen studenten die minimaal 7 jaar werkervaring hebben, een uitgebreide kennis van bedrijfsconcepten, theorieën en modellen.

Het programma richt zich op en hun toepassing op echte problemen met tastbare interactie en leren. Via deze aanpak leren studenten bedrijfsconcepten te verbinden met de grotere mondiale samenleving, ter voorbereiding op een duidelijk carrièrepad binnen het bedrijfsleven. Ze krijgen een solide voorbereiding om door te kunnen studeren in bedrijfskunde of aanverwante gebieden.

De Europese Commissie begeleidt instellingen voor hoger onderwijs bij het toekennen van studiepunten voor leerresultaten die buiten de formele leercontext zijn verworven door werkervaring. De erkenning wordt automatisch gevolgd door de toekenning van ECTS-credits in het EBBA-programma.

Campus Luxemburg Wiltz

Studenten worden één keer uitgenodigd om deel te nemen aan campusweekevenementen en seminars voordat ze afstuderen. Deelname aan meer dan één campusweek is echter ook toegestaan en aangemoedigd. Tijdens de campusweek zullen studenten eindexamen afleggen, bedrijven en opmerkelijke industrieën bezoeken en met elkaar omgaan en netwerken.

Luxemburg is niet alleen een financieel centrum, maar ook een multiculturele stad en de zetel van veel Europese instellingen. Tussen traditie en moderniteit. U kunt genieten van verschillende landschappen van de natuurparken, middeleeuwse kastelen en tal van wandel- of mountainbikeroutes in de hele regio. Luxemburg en het kasteel Wiltz heten u welkom.

Studenten die deze bachelor afronden, volgen een loopbaan in:

 • Consultant
 • Financieel manager
 • Marketing Manager
 • Operations Manager
 • Administrator in de gezondheidszorg
 • Information Systems Manager

EBBA in leerresultaten bedrijfsbeheer

EBU-leerdoelen zijn bedoeld om het leren van studenten op de volgende gebieden te verbeteren: communicatie, ethisch redeneren, analytische vaardigheden, informatietechnologie, wereldwijde vooruitzichten, kritisch denken en begrip van synergie. Na afronding van het EBBA-programma zullen afgestudeerden:

 • Professionaliteit, zelfbewustzijn en leiderschap tonen
 • Begrijp innovatieproblemen en dilemma's waarmee bedrijven vaak worden geconfronteerd
 • Pas kennis en vaardigheden toe om bedrijfsproblemen op te lossen
 • Begrijp de concepten en trends van innovatie en hoe IT de prestaties van de organisatie kan verbeteren
 • Toon een globaal perspectief en een besef van hoe culturele verschillen bedrijven beïnvloeden
 • Beschikken over de vaardigheden die nodig zijn om concepten uit verschillende disciplines te integreren om bedrijfsstrategieën te identificeren en te ontwikkelen
 • Beschikken over de vaardigheden die nodig zijn om te werken en effectief te leiden in een teamgebaseerde omgeving
 • Heb een grondig begrip en waardering voor het belang van ethische besluitvorming127050_image1-2.jpeg
Laatst bijgewerkt op dec 2019

Over de school

European Business University of Luxembourg is dedicated to achieving and sustaining a tradition of academic excellence by ensuring it is at the forefront of evolving innovation. EBU strives to become ... Lees meer

European Business University of Luxembourg is dedicated to achieving and sustaining a tradition of academic excellence by ensuring it is at the forefront of evolving innovation. EBU strives to become of the benchmark of world-class quality education by drawing on the talents of an actively supported team of internationally recognized staff and faculty of women and men from transcultural backgrounds. Lees Minder