Fashion Design (BA)

AMD Akademie Mode & Design

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Fashion Design (BA)

AMD Akademie Mode & Design

Onze eigen ontwerp handtekening te ontwikkelen - in Fashion Design cursus (BA), leer je creatief, vakmanschap en technische know-how en interdisciplinair denken voor het ontwerp van vooruitstrevende collecties. Omdat naast de hoge creativiteit behoort gevoeligheid voor sociale, culturele en economische factoren van de belangrijkste kenmerken voor jonge ontwerpers. Daarom is de studie omvat artistieke en praktische en theoretische vakken. Individuele begeleiding en het bevorderen van de persoonlijke vaardigheden van elk individu op de voorgrond. Een belangrijk onderdeel van het programma zijn samenwerking met modebedrijven culturele instellingen. In de geïntegreerde 6-maanden durende stage om taken en workflows in modebedrijf te leren kennen - en maak het begin belangrijke contacten in de industrie.

vooruitzichten op een baan

Zo creatief van het programma is zo divers zijn de professionele mogelijkheden - en niet alleen gekwalificeerd voor de baan als modeontwerper. Een uittreksel van gerenommeerde modebedrijven en gevestigde labels, werk voor afgestudeerden, weerspiegelt deze: Marco Polo, Victoria Beckham, Vivienne Westwood, acne, Hussein Chalayan, Y3, Adidas, Hugo Boss, Alexander McQueen, Dries van Noten, Esprit, Lacoste, diesel, Kenzo, H

Wordt een ontwerper voor uw eigen of een bekend modemerk - ben je verantwoordelijk ontwerp, de ontwikkeling en de materiaalkeuze. Werkt u als stylist voor film en foto producties - in nauwe samenwerking met modellenbureaus, op basis van haar en make-up team en fotografen. Aanwezig als een mode-scout voor trend onderzoek en analyse mogelijke toekomstige kleur trends, materiaal innovaties en lijnen. Tijdschriften, uitgevers, bureaus en labels nodig heeft om zijn trend onderwerpen mode-illustrator weer te geven voor de grafische uitvoering van de collecties en visuals.

toelatingseisen

De volgende vermelding eisen moet worden voldaan voor een bachelordiploma aan de Faculteit van Design van de Universiteit Fresenius:

  • Algemeen universiteit of
  • Technische universiteit, of
  • Vakspecifieke toelating tot de universiteit, of
  • certificaat master
  • Vul onze selectie

Een overeenkomstige van een toelating tot de universiteit kwalificatie ook wie heeft met succes een succesvolle universitair diploma of een geaccrediteerde undergraduate opleiding aan een staat of door de staat erkende coöperatieve onderwijs, zonder dat naar de universiteit te gaan.

Een overeenkomstige van vakgerichte hogere diploma's is ook die fundamentele studies afgerond in een hogeschool opleiding, een getrapte programma aan een universiteit of een vergelijkbare fase van de studie.

Deze school biedt programma's in:
  • Duits


Laatst bijgewerkt op February 18, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
7 semesters
Voltijd
Price
Prijs
675 EUR
per maand.
Locations
Duitsland - Berlijn, Berlin
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Düsseldorf, Noordrijn-Westfalen
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Hamburg, Hamburg
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - München, Beieren
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan