Fashion Journalistiek / Media Communication - Bachelor of Arts (Hons *) Fashion Management en Communicatie (optionele geïntegreerde aanvullende studies)

AMD Akademie Mode & Design

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Fashion Journalistiek / Media Communication - Bachelor of Arts (Hons *) Fashion Management en Communicatie (optionele geïntegreerde aanvullende studies)

AMD Akademie Mode & Design

Fashion Journalistiek / Media Communicatie is de toonaangevende educatieve mogelijkheden in de combinatie van mode, journalistiek en media. De sterke praktijkgerichtheid en intensieve samenwerking met professionals uit de markt maakt het zo succesvol is. Resultaat van deze kwaliteit zijn ook de carrières van veel afgestudeerden. "Het voordeel van de AMD zijn de docenten uit de praktijk die belangrijke contacten kunnen worden gelegd. Zonder de AMD vandaag zou ik niet zijn waar ik ben. "Zegt Kerstin Weng, InStyle hoofdredacteur en AMD graduate. In aanvulling op de praktische oriëntatie in het curriculum is spannend voor de studenten om te leren om hun idee van de mode te vertalen in diverse media en dienovereenkomstig uiten: in print, online of in de film. Het doel is de mogelijkheid om een ​​creatieve en technisch geschoolde persoon met de beste kansen te ontwikkelen voor het beroep rechtstreeks voor alle studenten aan te bieden. Professionals op het gebied van journalistiek, media en communicatie vereisen een hoge praktijkonderwijs kwaliteit.

Fashion Journalistiek / Media Communicatie is voor ideale omstandigheden. Wie ziet zijn professionele toekomst, bijvoorbeeld, meer in het communiceren van een bedrijf en voor het zoeken naar een bachelor's degree, Mode Journalistiek / Media Mededeling van de 5e semester kan gemakkelijk verbinden met de BA "Fashion Management en Communicatie" en parallel aan de bachelor af te ronden.

vooruitzichten op een baan
Afgestudeerden werken als mode, cultuur en online journalisten voor media zoals Vogue, ELLE, Harper's Bazaar, NEON, MTV, ARD, glamour, kosmopolitisch, InStyle, mevrouw, GRAZIA, STAR, BLOND MAGAZINE, GQ, TUSH, STYLE BOOK, SÜDDEUTSCHE kRANT, DE WERELD DIE TIJD, de spiegel, zeit.de, sz.de, faz.de, jetzt.de, vogue.de, glamour.de, RTL, ARTE. Daarnaast afgestudeerden werk voor tv en film producties en als een communicatie-expert voor mode, media en lifestyle merken zoals Zalando, HUGO BOSS, Marc O'Polo, MTV, H

toelatingseisen

Basisvoorwaarde voor de toelating tot de opleiding Fashion Journalism / Media Communicatie aan de AMD is de universiteit of technische hogeschool entree kwalificatie. Creativiteit en capaciteit voor abstractie, nieuwsgierigheid, openheid en passie, in aanvulling op de hoge motivatie van de kandidaten belangrijkste voorwaarden. Cruciaal voor de toewijzing van de plaatsen is de positieve prestaties in de kandidaat-selectie dag. het talent en de vaardigheden van de kandidaat op het gebied van journalistiek, visuele, communicatieve en technische vaardigheden, zoals ze later wordt gevraagd in de opleiding en op het werk wordt getest.

Fashion Management en Communicatie BA (Hons *)

Fashion Journalistiek / Media Communicatie studenten / afgestudeerden kunnen de aanvullende studie Bachelor of Arts (Hons) Fashion Management en Communicatie integreren of het bijwonen van achteraf.

Content / prioriteiten:

  • Brand management
  • social Media
  • mode
  • Fashion Media
  • en het proefschrift (scriptie)

De twaalf maanden bacheloropleiding wordt aangeboden in samenwerking met de European College of Business and Management (ECBM) - realiseerde de opleiding academie van de Duits-Britse Kamer van Koophandel (AHK UK). Het wordt uitgevoerd in de vorm van e-learning en de aanwezigheid uitgevoerd bij zeven weekenden Duitse AMD sites. Een parallelle studie (AMD training optionele aanvullende studie Bachelor of Arts) is mogelijk - Eisen zijn ten minste vier voltooid semesters bij de AMD en een goede kennis van het Engels (taal: Engels).

droeg de toekenning van de laatste bachelor's degree door de partneruniversiteit University of South Wales - na het succesvol afronden van de zeven-semester AMD-opleiding.

Deze school biedt programma's in:
  • Duits


Laatst bijgewerkt op February 18, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
42 maanden
Voltijd
Price
Prijs
595 EUR
per maand.
Locations
Duitsland - Berlijn, Berlin
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Düsseldorf, Noordrijn-Westfalen
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Hamburg, Hamburg
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - München, Beieren
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan