Film graad BA (Hons)

dBs Film Berlin

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Film graad BA (Hons)

dBs Film Berlin

Overzicht

Leren van de praktische en theoretische onderbouwing je nodig hebt om een ​​goed afgeronde filmmaker, gecombineerd met een goede brok van de ervaring die uren die zo essentieel zijn om steeds een deskundige te worden. De sleutel tot dit zijn onze modules toegepast op de business van het filmmaken, het opbouwen van uw merk als een filmmaker, financiering, multi-platform distributie, publiek gebouw, en het benutten van de kracht van sociale media voor promotie.

Onze opleiding is ontworpen om u voor te bereiden op waar de industrie gaat, niet waar hij is geweest. Het zal u een grondige in elk van de belangrijkste gebieden en echt concentreren op het vinden van je eigen creatieve stem als een beeldend verhalenverteller. Hands-on en praktisch, is de tijd ook gegeven aan echt poetsen elke productie, met de verwachting zul je je studie af te ronden met een festival-ready korte film.

U zult stappen te nemen op weg naar een meester verhalenverteller met een diepgaand begrip van licht, compositie, de beweging en de mise-en-scène. Deconstrueren het verhaal en ontdek de kracht van bewegende beelden te nemen en roer emotie in de kijker, en gaan in de diepte in de kunst en de mechanica van het opnemen en bewerken van geluid en dompel je onder in de precisie en kracht van de post-productie.

Houd er rekening mee dat als u deze cursus, kun je nooit in staat zijn om gewoon achterover te leunen en genieten van het kijken van een film ooit weer ...

  • CURSUS DUUR: 3 jaar
  • Startdatum: september 2017
  • Termijndeposito: september 2017 - mei 2020
  • CURSUS: vanaf € 825 per maand

Toelatingseisen

MATE

Academische eisen

Als u 18 jaar of ouder en bereikte een van de volgende of hun equivalenten, komt u in aanmerking te passen voor een van onze opleidingen: A Level, Baccalaureate, International Baccalaureate, Abitur, BTEC National Diploma, Schotse Highers, Diploma di maturita, di Esame di Stato, Título de Bachillerato of andere equivalenten

Praktische eisen

We zullen vragen om het bewijs van de film-gerelateerde ervaring die je met beide camera-apparatuur hebben gehad zien (bijvoorbeeld een DSLR of handycam), filmmaken software (bijv FCPX of Premier Pro) of in de organisatie van een productie. Waar mogelijk moet u links naar een showreel tonen van films of video's bieden u ofwel hebben geleid, geschoten, bewerkt of geproduceerd (of een combinatie van functies), of een CV detaillering projecten die je kan hebben gewerkt in de andere afdelingen, fotografische essays, of scripts die u hebt geschreven.

We begrijpen dat mensen enorm verschillende soorten ervaring en we zullen blij zijn om de tijd om te praten met u over waar u zich op te nemen, om u te helpen erachter te komen of deze cursus voor u geschikt is.

Geen formele kwalificaties?

Maak je geen zorgen, kunt u nog steeds in staat zijn om een ​​aanvraag voor een van onze cursussen. We zullen moeten drie dingen te evalueren alvorens te beslissen welke cursus het meest geschikt voor u zijn:

  • Uw mondelinge en / of schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Engels
  • Uw vakinhoudelijke kennis
  • Uw praktijkervaring
  • Visumplicht

De burgers van de EU-landen of die met een EU-paspoort, geen visum om te studeren in Duitsland nodig.

Voor niet-EU-burgers, voordat u uw aanvraag in te dienen verzoeken wij u de opties voor het verkrijgen van een visum voor het land van herkomst te onderzoeken. Als u een aanbod gedaan om te studeren met ons, zal u gevraagd worden om het bewijs van uw visum te laten zien voordat we officieel kunnen accepteren u op de cursus.

Voor uitgebreidere visa informatie zie onze visa informatie pagina op de website dBs Music.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
8,250 EUR
vanaf € 825 per maand
Locations
Duitsland - Berlijn, Berlin
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Duitsland - Berlijn, Berlin
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan