Fotografie BA (Hons)

London South Bank University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Fotografie BA (Hons)

London South Bank University

Overzicht

LSBU's BA (Hons) fotografie is perfect voor diegenen die een carrière in de professionele fotografie streven. Het ontwikkelt je creatieve flair, terwijl u te voorzien van de technische kennis en zakelijke vaardigheden die nodig zijn om te slagen in deze competitieve industrie. Met een sterke focus op employability, uitstekende verbindingen met de industrie, de echte wereld mogelijkheden voor studenten en een benadering van fotografie die zowel de commerciële als de artistieke verkent, is dit een van de meest opwindende fotografie cursussen in het Verenigd Koninkrijk.

U zult ontwikkelen tot een onafhankelijke, innovatieve, creatieve arts die kan werken in een breed scala van rollen in de fotografische en de creatieve bedrijfstakken, en onze locatie in het hart van Londen betekent dat je wordt goed geplaatst om dat te doen.

Terwijl op de cursus vindt u een breed scala aan fotoprojecten verkennen verschillende gebieden van de praktijk, met inbegrip van documentaire, redactionele, commerciële en galerie gebaseerd fotografie te voltooien. Theorie modules laat u kennismaken met de geschiedenis van de fotografie, en haar huidige rol binnen een uitgebreide digitale cultuur. Beroepspraktijk modules bieden de mogelijkheid voor studenten om portefeuilles te ontwikkelen, op tentoonstellingen buiten de universiteit en zich in werkervaring.

"Ik koos LSBU omdat de mogelijkheid om te studeren in het centrum van Londen zou me helpen om contacten binnen de industrie op te bouwen, terwijl ik gewerkt aan mijn diploma".

Will Ainsworth, BA (Hons) Digitale fotografie (2013)

U zult uitstekende technische vaardigheden werken zowel op locatie als in de studio, met digitale spiegelreflexcamera's, medium formaat digitale camera's en onze grootformaat printen te ontwikkelen en te monteren lab. Alle technische workshops worden gegeven door professionals uit de industrie en alle medewerkers zijn professionele fotografen, schrijvers of curatoren.

Voorbeelden van het werk dat de studenten doen op de cursus is te zien op onze fotografie blog.

Als u geïnteresseerd bent in animatie, app ontwikkeling, interactieve media of grafisch ontwerp bent, onze BA (Hons) Digital Design richt zich op het leveren van creatieve vaardigheden van essentieel belang voor het werk in deze spannende en groeiende carrière paden.

Voor 2015 binnenkomst deze cursus eerder was getiteld digitale fotografie.

"De creatieve industrie is de moeite waard £ 8million een uur om de Britse economie". Department for Media, Cultuur en Sport, (2014)

Modules

Modules worden beoordeeld door projecten, essays en presentaties.

Jaar 1

 • Documentaire Fotografie
 • Photo Imaging: Studio en Lab
 • Hedendaagse fotografie Commissies
 • Digital Image Bouw
 • De opkomst van de fotografie
 • Convergente Media Frameworks

Jaar 2

 • Mode, Redactie, reclame
 • Fotografie en de Galerij
 • Self-Publishing en het fotoboek
 • Beroepspraktijk en Promotie
 • Eigentijdse Fotografische Debatten
 • Collaborative Practices (Gedeelde Optie)

Jaar 3

 • Pilot Major Project
 • Major Project
 • Professional Practice
 • Research Paper

"De cursus bij LSBU heeft niet alleen mijn technische bekwaamheid en zelfvertrouwen verhoogd binnen de visueel medium, maar heeft ook mijn-vaardigheden en zakelijke geest voorbereiding me voor de start van mijn fotografische carrière".

Will Ainsworth, BA (Hons) Photography (2013)

Inzetbaarheid

De cursus zal u uitrusten voor een breed scala van loopbanen in de fotografie en de creatieve industrie, bijvoorbeeld: documentaire, redactionele en commerciële freelance fotografie; Fine Art Photography; kleurbeheer en retoucheren; beeldbewerking; fotografie agent; of om te gaan in het onderwijs. U zult vaardigheden die je in staat stellen om het opzetten van je eigen creatieve business, en de overdraagbare vaardigheden geleerd op de cursus zult u in staat om te werken in een reeks van andere rollen in de creatieve industrie te leren.

Inzetbaarheid is ingebed in alle modules, met name in de beroepspraktijk modules die u helpen een portfolio te ontwikkelen en te leren vaardigheden zoals promotie en hoe om tegemoet te komen voor een specifieke doelgroep. Alle studenten voeren werkervaring tijdens deze modules.

"Ik ben geïnteresseerd in het verkennen van de geestelijke gezondheid door middel van fotografie, iets wat ik deed voor mijn grote project en een gebied Ik ben zeker van plan om terug te keren, dat zou kunnen inhouden terugkeer naar LSBU voor een masteropleiding!"

Melissa Kasilian, BA (Hons) Digitale fotografie (2013)

De cursus werkt nauw samen met de Student Enterprise Centre, en met hun steun de studenten op de cursus fotografie hebben opgezet en nu draaien hun eigen fotografie agentschap, de lancering van openbaar in januari 2015 riep de South Bank Collective. Het bureau vindt en beheert de commerciële fotografische banen die het je kunt werken aan. Alsmede het verschaffen van betaald werk, het geeft je de ervaring van de verschillende rollen binnen de fotografie, van marketing, communicatie met klanten, kost banen en werken samen.

Je een professionele portfolio van je werk gedurende de drie jaar ontwikkelen en organiseren van tentoonstellingen in het tweede en derde jaar van de opleiding om je werk presenteren aan het publiek.

"Ik begon het bijstaan ​​Julian MacDonald's in-house fotograaf op mijn stage, maar sindsdien heb ik de rol zelf hebben genomen. Voor de laatste vier jaar heb ik gewerkt freelance voor Julian als zijn fotograaf / retoucher / grafisch ontwerp consultant ".

Will Ainsworth, BA (Hons) Digitale fotografie (2013)

Professionele banden

Onze medewerkers zijn allemaal professionele fotografen, schrijvers of curatoren en zijn actief betrokken bij een reeks van praktijken, van commerciële werk, publiceren en exposeren. We hebben onderzoek banden met:

 • Autograph ABP
 • Tate Britain
 • The Photographer's Gallery

"Ik hou van hoe het centrum van de campus is - de mogelijkheden van een praktiserend fotograaf in de stad me echt opgewonden".

Melissa Kasilian, BA (Hons) Digitale fotografie (2013)

Plaatsingen

U zult ondernemen werkervaring in zowel de tweede en derde jaar van je opleiding. Je wordt ondersteund bij het vinden van werkervaring door het personeel team, inzetbaarheid dienst van de universiteit en de gastdocent programma.

Onderwijzen en leren

Onderwijs is ontworpen om te ondersteunen en uw technische, theoretische, creatieve en professionele vaardigheden te ontwikkelen. De volgende zijn enkele van de vormen van uw onderwijzen en leren zal nemen:

 • Lezingen over zowel de praktische en theoretische kant van de fotografie
 • 2, 6 en 12 weken lang praktische korte geleide projecten
 • Kleine groep seminars
 • Studio verlichting workshops
 • Locatie Lighting workshops
 • Post-productie workshops
 • Ideeën workshops
 • Groep tutorials voor praktisch werk
 • Tentoonstellingen

Alle technische onderwijs wordt geleverd op digitale fotografische apparatuur, waaronder digitale spiegelreflexcamera's en Medium Format Digitale Camera's. U kunt uw werk in onze professionele print en montage lab met zowel de A2 en A0large formaat printers printen. De cursus heeft geen analoge camera's of darkrooms, als je wilt om te schieten op film dan kunt u gebruik maken van onze hi-res scanners om negatieven scannen maken.

Toelatingseisen

 • 240 UCAS punten
 • CCC op een niveau of gelijkwaardig
 • BTEC niveau 3 diploma of een combinatie van A-niveau en niveau 3 BTEC kwalificatie
 • Alle niveau 3 diploma welkom - met inbegrip van de toegang tot HE Diploma, een pas met een minimum van 21 Level 3 credits op Merit.
 • Plus Engels en wiskunde GCSE (C of hoger), of equiv.
 • We zijn blij met de kwalificaties uit de hele wereld. Engels taal kwalificaties voor internationale studenten: IELTS score van 6,0, Cambridge Proficiency of Advanced Grade C.

Porfolio

Aanbiedingen voor deze cursus zal worden gemaakt op basis van uw UCAS applicatie en een portfolio van het werk (15- 25 beelden). U zult per e-mail bericht met advies over hoe u uw online portfolio te uploaden, zodra wij uw UCAS aanvraag hebben ontvangen.

Bij het samenstellen van uw portefeuille denk goed na over de beste manier om uw werk en uw belangen in de fotografie vertegenwoordigen. Indien mogelijk vragen uw huidige docenten voor advies bij het zetten van uw portefeuille samen. Over het algemeen is het het beste om het werk van de projecten, in plaats van veel los beelden tonen. Dit kunnen projecten die je als onderdeel van je opleiding, of persoonlijke werk dat je hebt gedaan hebt voltooid.

We ook aanvragen van mensen die hebben opgedaan relevante vaardigheden door middel van een breed scala van beroepskwalificaties of verantwoordelijk ervaring.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
10,500 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
International vergoeding (eerste jaar)