Fysische techniek (Ingegneria Fisica)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Let op: dit programma wordt volledig in het ITALIAANS gegeven.

The H-FARM campus

Het doel van de cursus Engineering Physics is om een moderne en professioneel kosmopolitische klasse ingenieurs op te leiden, die in staat zijn om kwesties aan te pakken die verband houden met geavanceerde technologie, of ze nu verband houden met energie, materialen, informatica, biomedische geneeskunde of "quantum computing".

START JE CARRIÈRE

Een natuurkundig ingenieur is een veelzijdige professional die expertise in twee disciplines combineert: de grondbeginselen van wetenschap en de bruikbaarheid van engineering.

Physics Engineers worden opgeleid om zich aan te passen aan situaties onder voortdurende technologische evolutie en aan de opkomst van wat bekend staat als Complexity Sciences, zoals neurowetenschappen of kwantumfysica. Er is een breed scala aan carrièremogelijkheden voor natuurkunde-ingenieurs.

139584_48320683476_a14718b609_h.jpgKom bij ons afstuderen op Piazza San Marco!

Afgestudeerden van het programma zullen kunnen werken in alle technologisch geavanceerde sectoren die verband houden met zowel productie (materialen, nanotechnologie, biomedische geneeskunde) als verwerking (numerieke modellering, multi-variabele systemen, cyberbeveiliging). Er zijn kansen op werk voor afgestudeerden in zowel Italië als in het buitenland.

Een aanzienlijk aantal Physics Engineers wordt ook grondlegger van technologische start-ups: de meest opvallende voorbeelden zijn Skype en Spotify.

139713_30203245742_c0d2a71ba7_k.jpgOnze wetenschappelijke campus - Mestre, Venetië

TOELATINGSVOORSCHRIFTEN EN TOELATING

  • De opleiding Engineering Physics heeft een beperkte toelating en verwacht van de kandidaten dat zij een toets afleggen die, naast het beschikken over een adequate eerste voorbereiding, toegang geeft tot een toelatingslijst: inschrijving is afhankelijk van de beschikbare plaatsen.
  • Alle specifieke informatie over methoden en inschrijving, selectie en toelatingsexamen staan in de oproep tot aanmelding op de officiële website.
  • Een gecertificeerde kennis van het Engels op B1-niveau is vereist.

BEZOEK ONS ONLINE AANVRAAGFORMULIER APPLY.UNIVE.IT !

140963_24020230683_ebb454302e_h.jpgEen van de bibliotheken van onze studenten

VERGOEDINGEN EN FINANCIERING

Afhankelijk van de nationaliteit variëren de vergoedingen van 700 tot 1900 euro. Neem contact met ons op om te weten hoeveel uw vergoeding is!

Voor goed presterende internationale studenten biedt Ca 'Foscari:

  • vrijstellingen van verlengbare vergoedingen
  • eenmalige beurzen van € 5.000

De regionale overheid biedt ook financiële steun aan internationale studenten uit gezinnen met een laag inkomen.

STUDENTEN ERVAREN

Het leven in Ca 'Foscari is zowel lonend als stimulerend dankzij een breed scala aan activiteiten en evenementen georganiseerd door zowel de universiteit als de studenten zelf. Je kunt deelnemen aan studentenclubs en sport, en profiteren van alles wat de stad zelf te bieden heeft, van internationale culturele evenementen tot enkele van 's werelds mooiste kunst en architectuur. En als u ervoor kiest om in het historische centrum van Venetië te wonen, zult u zeker genieten van lokaal en duurzaam leven dankzij het feit dat de afstanden beheersbaar zijn en er geen auto's of verkeer zijn om mee te concurreren.

Waarom zou u, om het perspectief van een insider te krijgen, geen online chat met een huidige internationale student boeken? Bekijk ook zeker ons Instagram-account voor internationale studenten, @studentlifeinvenice, voor een kijkje in het leven in Ca 'Foscari!

Ca' Foscari main building - grand CanalCa 'Foscari hoofdgebouw

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

Originally established as Italy’s first business school in 1868, Ca’ Foscari University of Venice is now a multidisciplinary institution offering a wide range of study programs in economics and manage ... Lees meer

Originally established as Italy’s first business school in 1868, Ca’ Foscari University of Venice is now a multidisciplinary institution offering a wide range of study programs in economics and management, modern languages, the humanities and the sciences. Globally, the QS World University Rankings place Ca’ Foscari among the top 100 universities for Modern Languages, the top 150 for History, the best 200 for Linguistics and Geography, and the top 250 for Economics and Econometrics as well as Accounting and Finance. Lees Minder
Venetië , Venetië , Venetië , Venetië , Venetië , Treviso , Roncade + 6 Meer Minder