Game Design En Ontwikkeling BA (Hons)

London South Bank University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Game Design En Ontwikkeling BA (Hons)

London South Bank University

Overzicht

De BA (Hons) Game Design and Development graad aan LSBU is een gevestigde en zeer gerespecteerde, innovatieve en praktische programma van de studie die consequent wordt erkend door de industrie als een leider op het gebied van spellen onderwijs. Opgericht in 2004, het was een van de eerste undergraduate cursussen in het land om creatieve en kritische vaardigheden in de video game design bieden.

Tijdens zijn studie aan de cursus leer je de belangrijkste vaardigheden die nodig zijn om te spelen voor een breed scala van gaming platforms: computers, arcades, gaming consoles, mobiele telefoons en online multi-player gaming. Meer dan dat, zul je afstuderen aan de cursus met het begrip van hoe geweldige games te maken, leerde hands-on uit de industrie specialisten. De cursus produceert bekroonde afgestudeerden die na zowel nationaal als internationaal worden gezocht.

De cursus is uniek; niet alleen is het gegeven door professionals die werkzaam zijn in de game-industrie, maar ook anticipeert op en gaat verder dan trends in de sector, zodat je afstuderen met cutting edge vaardigheden. De cursus is een centrum van uitmuntendheid voor virtuele en augmented reality games onderzoek in Londen en heeft ook ervaring in de ontwikkeling doordringende gaming.The natuurlijk personeel zijn zeer gerespecteerd vernieuwers op het gebied van spellen ontwerp en ontwikkeling. Skillset heeft het programma van de studie voor de accreditatie gekozen. Skillset zijn een door de overheid gefinancierde instelling die momenteel direct de groei van de game-industrie voor de Britse ondersteunen.

"Het hele jaar 1 was geweldig. In staat zijn om je eerste spel te maken binnen enkele maanden na het starten van de cursus gaf me het gevoel alsof ik was echt om ergens snel".

Daniel-Ian Smith, derdejaars student

De cursus balanceert praktische ontwikkeling met de studie van de speltheorie en kritiek. Game Design and Development zal u uitrusten met vaardigheden in een verscheidenheid van benaderingen tot spel en level design, de fundamenten van het leven tekenen en anatomie, de creatie en manipulatie van 2D-graphics, 3D-modellering, geluid engineering, character design, animatie, motion capture, script schrijven, en creatieve en organisatorische vaardigheden die specifiek zijn voor de productie en leidinggevende functies spel.

De cursus saldi praktische game design en ontwikkeling met de studie van video speltheorie. Game Design and Development zal u uitrusten met de vaardigheden in het spel en level design, de fundamenten van het leven tekenen en anatomie, de creatie en manipulatie van 2D-graphics, 3D-modellering, geluid engineering, character design, animatie, script schrijven, en creatieve en organisatorische vaardigheden die specifiek zijn voor de productie en leidinggevende functies spel.

Als je wilt specialiseren in geluid en muziek ontwerp voor games, onze BA (Hons) Sound Design cursus richt zich op het leveren van de creatieve productie vaardigheden van essentieel belang om deze snel veranderende en groeiende industrie. En onze BA (Hons) Digital Design is perfect Als u geïnteresseerd bent in animatie, app ontwikkeling, interactieve media of grafisch ontwerp bent.

Deze cursus werd voorheen Game culturen. De nieuwe titel is onderworpen aan de validatie en kan veranderen.

Modules

Jaar 1

 • 2D Game ontwerp
 • Kunst en sound design
 • Geheugen spellen (theorie module)
 • 3D-modellering
 • Industrie en de beroepspraktijk
 • Convergerende media-frameworks

Jaar 2

 • Story ontwerp
 • Organische modellering en animatie
 • 3D-level design
 • Re: creatie deel één (theorie module)
 • Re: creatie deel twee (praktijk)
 • Spel programmering
 • Collaborative praktijken

Jaar 3

 • Geavanceerde spel project (triple module)
 • Tastbare play
 • Proefschrift (dubbele module)

Modules worden beoordeeld door middel van individuele en collectieve projecten, de ontwikkeling van werkzaamheden in verband met de industrie rollen (bijvoorbeeld 3D-model of game script), kritieken, mondelinge presentaties en plaatsen, geschreven rapporten en essays.

Inzetbaarheid

Het Verenigd Koninkrijk werd geschat op de 6 grootste video game markt in 2014 in termen van omzet van de consument, na de VS, China, Japan, Zuid-Korea en Duitsland (Newzoo). Het is de moeite meer dan £ 3.9bn aan de Britse economie, en is in waarde gestegen by10% ten opzichte van 2013 (http://ukie.org.uk/research). Er is ook de uitbreiding van verknoping tussen de games en film industrie wereldwijd. Lees meer over de Britse game-industrie.

De cursus is ideaal voor u als u een ontwerp of de ontwikkeling rol binnen de game-industrie, of een game-gerelateerde baan in verband industrieën zoals user experience design, journalistiek of PR of project management na te streven.

Recent afgestudeerden uit deze branche erkende en gevestigde natuurlijk zijn vervolgens verplaatst naar producer en manager posities in de game-industrie. The Game Design and Development BA vindt u een breed scala aan vaardigheden te geven zodat u kiezen uit een aantal van loopbaantrajecten binnen de uitbreiding van Britse en internationale game-industrie. Overwegen om een ​​spelletjes ontwerper, karakter en milieu kunstenaar, verhaal ontwerper, scriptschrijver, kwaliteitsborging tester, programmeur, redacteur, producent, special effects technicus, audio ingenieur of sound designer.

Computer Games Designer en Developer

Gameontwikkelaars bestrijken een breed scala van functies die betrokken zijn bij de productie van games voor personal computers en tablets, online multiplayer gaming, arcade games, mobiele telefoons en spelcomputers. Ontwikkelaars kunnen werken in het ontwerp gebied (kunst en animatie) of programmeren. Het is een zeer snel bewegende en dynamische, multi-miljard pond industrie. Games kunnen jaren van ontwikkeling te betrekken bij het creëren van complete culturen en sociale structuren van complexe werelden of zo simpel zijn als een fast-play game op een mobiele telefoon. Er zijn ook steeds meer synergieën en de relaties tussen de gaming-en filmindustrie. Lees meer over hoe u een ontwerper of ontwikkelaar.

Quality Assurance Tester

Een kwaliteitsborging tester kunnen verwachten om games te testen en log bugs. Dit is een populaire instap positie in de ontwikkeling, voordat vooruit naar hogere functies in het ontwerp, de productie of het management. Andere banen, zoals concept art ontwerp, waarin de personages en de spelomgeving meestal storyboarded vereisen meer specialistische kennis en ervaring.

Het merendeel van het werk op kantoor, met veel tijd doorgebracht in de voorkant van computerschermen. Als deadline druk groeit, is het gebruikelijk om veel meer dan de tijd te zien. Het gemiddelde salaris voor een spelontwikkelaar is £ 31.964. (Vooruitzichten)

Ervaring

Tijdens de cursus raden we u aan te gaan met externe beroepsorganisaties als een middel om het verhogen van uw profiel en het opdoen van ervaring. Onze studenten hebben gewerkt met TT Fusion, Crytek, THQ, Electronic Arts, Buena Vista (Disney's game development arm), Squaresoft, Sega en PlayGen. Een groep van onze eerstejaars studenten in opdracht van de BBC om freelance spelen inhoud te produceren. En een groep van onze tweedejaars studenten is met succes in de zeer prestigieuze geplaatst Durf Digital festival, gesponsord door de BBC, Channel Four, Microsoft, Electronic Arts, de Scottish Executive en Rockstar zijn.

Als u overstapt van deze cursus bent u in staat om een ​​aanvraag voor verder onderzoek op postdoctoraal niveau.

Professionele banden

Als een van de meest gevestigde spellen cursussen in het Verenigd Koninkrijk, de afgelopen tien jaar is de Game Design and Development natuurlijk een uitzonderlijk internationaal netwerk van contacten in alle sectoren van de games-industrie heeft ontwikkeld. Onze docenten coördineren het hoofdstuk Londen van de International Game Developers Association (EWI) en tijdens de cursus studenten werken aan internationale game development projecten met organisaties zoals UNICEF.

"De 'out-of-school perks van het zijn op deze cursus zijn geweldig, net als alle conventies en conferenties zijn we in staat om te wonen of vrijwilliger bij. Er zijn veel mogelijkheden om de game-industrie, hands-on 'ervaring.

Melissa Larsson

We zijn ook lid van UKIE en TIGA, maken deel uit van de prestigieuze universiteit spellen consortium BUGS, en de course director was één van de oprichters van DIGRA en de London Game Research Group. Elk jaar hebben de studenten de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen met de game-uitgevers Ubisoft en Bethesda. Onze cursus medewerkers hebben sterke banden met Eurogamer, BAFTA, Sony, Eidos, Ubisoft, Bethesda, Nintendo, en video game tijdschrift uitgeverijen, waaronder Future en Imagine.

De cursus heeft een jaarlijkse gastcollege programma en we organiseren tal van game-industrie conferenties het hele jaar door. Elk jaar organiseren we de jaarlijkse EWI videogame schriftelijk panel en Game Camp. In september 2014 gastheer we de European Women in Games conferentie en in december 2014 hebben we gehost Adventure X, een tweedaagse lange adventure game symposium.

LSBU werd eerst genomineerd in de categorie beste onderwijsinstelling en in de tweede plaats in de categorie beste initiatief in het onderwijs en talentontwikkeling. De laatste nominatie is voor de samenwerking LSBU met gespecialiseerde technologie liefdadigheid Lifelites, welke games en game hardware ontworpen door LSBU studenten om terminaal zieke kinderen in hospices biedt.

Dienstregeling

Jaar 1 klasse contacttijd is meestal 16 uur per week + individuele les + zelfstudie.

Inrichting

Een gewijd Games studio, motion capture studio, groen scherm, geluid studio, fotostudio, specialist bibliotheek middelen.

The Game Design and Development modules worden voornamelijk onderwezen in een gespecialiseerde Games Studio, die op maat gemaakte high-spec PC's en spelconsoles beschikt. Studenten hebben toegang tot de Game Studio buiten de lesuren voor het spelen van games en het werken aan projecten spel. Je zult veel van uw productie tijd besteden planning, ontwerp en prototyping games met behulp van toepassingen zoals:

 • De Unity Game Engine
 • 3D Studio Max en Maya
 • Zbrush, Adobe Photoshop
 • Motion Builder
 • De Unreal Development Kit
 • Oculus Rift SDK
 • Leap Motion VR SDK
 • Cubase, Logic, Sound Forge, Audacity, Audition en FMod.

Onderwijzen en leren

Deze industrie geprezen cursus is gelegen binnen de School van de Kunsten en de Creatieve Industrieën in state-of-the-art faciliteiten binnen onze nieuwe Media Centre (het openen van dit jaar). Studenten zijn in staat gebruik te maken van het personeel en de studenten ervaring in de film, sound design, creatief schrijven en de prestaties cursussen. Onze aanpak is gebaseerd op de tradities van kunst en design, maar geïnformeerd door kritische theorieën afkomstig uit de gevestigde internationale gebied van Game Studies. U zult profiteren van de toegewijde een-op-een begeleiding door ervaren docenten die actief zijn in Game Studies onderzoek. Als gevolg daarvan, heb je toegang tot een aanzienlijke hoeveelheid van cutting-edge onderzoek dat zal helpen bevorderen van uw eigen praktische en intellectuele ontwikkeling.

De cursus heeft een uitstekende en langdurige banden met de industrie. Al onze gespecialiseerde medewerkers werken momenteel in de game-industrie, en we regelmatig organiseren game-industrie evenementen en welkom gastsprekers. Wij zijn trots op ons vermogen om te anticiperen op de industrie en de academische trends, en moedigen u aan om uw potentieel te bereiken door het toepassen van deze kennis binnen uw werk.

"LSBU is nummer 1 onder de London Modern universiteiten voor de cursus tevredenheid in Design and Crafts".

Guardian League Tables 2016

Toelatingseisen

 • 240 UCAS punten
 • CCC op een niveau of gelijkwaardig
 • BTEC niveau 3 diploma of een combinatie van A-niveau en niveau 3 BTEC kwalificaties
 • Alle niveau 3 diploma welkom - met inbegrip van de toegang tot HE Diploma, een pas met een minimum van 21 Level 3 credits op Merit.
 • Plus Engels en wiskunde GCSE (C of hoger), of equiv.
 • We zijn blij met de kwalificaties uit de hele wereld. Engels taal kwalificaties voor internationale studenten: IELTS score van 6,0, Cambridge Proficiency of Advanced Grade C.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
10,500 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
International vergoeding (eerste jaar)