Lees de Officiële Beschrijving

Voertaal: Spaans

Bachelor Degree in Fashion Design gelijk voor alle doeleinden aan de University Degree. Officiële titel (Departement Onderwijs Generalitat de Catalunya, 240 ECTS).

Het Hoger Diploma in Design (Fashion specialiteit), officiële titel in de Europese ruimte voor hoger onderwijs, met hetzelfde bereik als de Hogeschool kunnen studenten en afgestudeerden mobiliteit en academische en professionele erkenning in heel Europa geldig is. Deze titel geeft toegang tot master-programma's, zowel hoger kunstonderwijs als officiële universiteit, en doctorale studies.

Deze studies hebben een looptijd van vier jaar (240 ECTS). Het curriculum omvat cursussen in de basisopleiding, specialiteit verplicht, keuzevakken, stages en werk eind van het onderzoek.

Barcelona LCI LCI maakt deel uit van het Netwerk van het Onderwijs, die studenten de mogelijkheid om een ​​deel van hun opleiding in een andere campus dankzij LCI Education Study Abroad programma biedt. Ook kunnen studenten zich inschrijven voor ERASMUS + programma uitwisselingen met Europese universiteiten en scholen. Bovendien kunnen ze ook, in aanvulling op andere financiële hulp eigen verzoek aan de school gedurende hun opleiding beurzen en studiebeurzen algemeen en de mobiliteit in het ministerie van Onderwijs door het Departement d'Ensenyament zoals beurzen voor academische uitmuntendheid.

DOELSTELLINGEN

Superior Artistieke Vormgeving Degree gespecialiseerd in Fashion De algemene doelstelling van de opleiding gekwalificeerd ontwerpers in staat om te begrijpen, definiëren en design producten en diensten te optimaliseren in verschillende gebieden; beheersing van de wetenschappelijke, technologische en artistieke kennis en de methoden en procedures in verband met hen; waarden en het genereren van artistieke en culturele betekenis in reactie op sociale en technologische veranderingen die plaatsvinden.

De ontwerper profiel hoort bij een professionele kunnen bedenken, te rechtvaardigen en te documenteren het creatieve proces door beheersing van de theoretische en praktische principes van ontwerp en project methodologie, die in staat van integratie van verschillende artistieke talen, technieken en technologieën materialiseren in de juiste berichten en artistieke omgevingen en cultureel belangrijke producten.

Opleiding te volgen in:
Spaans

Zie 3 andere vakken van FDModa - LCI Barcelona »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum