Read the Official Description

Voertaal: Spaans

Wil je graag werken in multimedia design, digitale en motion graphics applicaties? Wil je je potentieel om je eigen taal en creatieve oplossingen voor reclame en corporate communicatie genereren ontwikkelen?

Bestudeer een Degree in Graphic Design aan Degree gelijkwaardige internationaal erkende universiteit.

  • Ontvang academische opleiding gestructureerd in vier jaar met een optie om op te noemen Specialty.
  • Onze pedagogische aanpak is gebaseerd op ervaringsleren en altijd aangepast aan de behoeften van de markt. De training richt zich specifiek op de digitale grafische vormgeving.
  • Project methodologie: Leer hoe om echte oplossingen te leveren in de mondiale context, en neemt een ondernemende cultuur.
  • Geniet van volledig uitgerust met de nieuwste software klaslokalen.
  • Kleine groepen en persoonlijke aandacht van professoren met professionele ervaring op het gebied van grafisch ontwerp om u te helpen uw potentieel te ontwikkelen en uw doelstellingen bereiken.

DOELSTELLINGEN

Superieur ontwerp Kunsteducatie met een specialisatie in het Graphic Design algemene doel van de opleiding gekwalificeerde ontwerpers in staat de aanpak van de huidige en toekomstige uitdagingen, gezien de ontwikkeling van de grafische vormgeving aan de taal en digitale technologieën (websites, blogs, digitale toepassingen, tabletten, multiplatform). Het leren van de beeldcultuur wordt aangemoedigd, het verstrekken van de student met een solide basis in de narratieve technieken en audiovisuele technologie voor digitale omgevingen: beeld, film, audio, 3D-animatie. Dankzij de overname van een project methodologie, de studenten leren om echte oplossingen te leveren in de mondiale en concurrerende omgeving en aan een ondernemende cultuur te verwerven.

Graphic Designer profiel komt overeen met een professionele beheerst verschillende technieken en communicatie strategieën die hen in staat stellen om hun eigen taal te ontwikkelen, het ontwikkelen en realiseren van ideeën, concepten en beelden voor complexe communicatieprogramma's en creatieve oplossingen voor reclame en communicatie bedrijfsobligaties. Weet te analyseren en te controleren of de haalbaarheid van productieve projecten, van criteria van formele innovatie, business management en eisen van de markt, altijd de mogelijkheid om aan te passen aan de veranderende technologische en industriële ontwikkelingen, de eigen industrie bezitten.

Program taught in:
Engels
Spaans

See 3 more programs offered by FDModa - LCI Barcelona »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum