Lees de Officiële Beschrijving

Voertaal: Spaans

Wilt u commerciële, culturele, efemere, meubels of huisvesting en ruimtes te ontwerpen? Wil je leren hoe je de esthetische, functionele en veilige ontwerpen te ontwerpen?

Bestudeer een Degree in Interior Design, gelijk aan Bachelors degree en internationaal erkend.

  • Ontvang academische opleiding gestructureerd in vier jaar met een optie om op te noemen Specialty - Onze pedagogische aanpak is gebaseerd op ervaringsleren en altijd aangepast aan de behoeften van de markt.
  • Acquire deskundigheid rond een ontwerp cultuur die gebaseerd is op innovatie en duurzame ontwikkeling.
  • Project methodologie: Leer hoe om echte oplossingen te leveren in de mondiale context en verwerft een ondernemende cultuur.
  • Geniet van volledig uitgerust met de nieuwste software klaslokalen.
  • Kleine groepen en persoonlijke aandacht van professoren met professionele ervaring op het gebied van interieur ontwerp zal u helpen uw potentieel te ontwikkelen en uw doelstellingen bereiken.

DOELSTELLINGEN

Superior Artistieke Vormgeving Degree specialiseert in Interior Design De algemene doelstelling van de opleiding gekwalificeerde ontwerpers in staat om de huidige uitdagingen van het beroep te ontwikkelen en te experimenteren ontmoeten met hun eigen ideeën en om uw persoonlijke aspiraties terwijl ze weten bieden oplossingen de sector en de markt. Deze hoger onderwijs, gebaseerd op het verwerven van actuele beroepspraktijk, integreren van technische kennis en vaardigheden rond een ontwerp cultuur die gebaseerd is op innovatie en duurzame ontwikkeling.

Het profiel van de interieurarchitect is dat van een professional die in staat het realiseren van functionele, formele en technische oplossingen te gebruiken en het beste gebruik van de binnenruimte, innovatie door middel van interieur design projecten die een verbetering van de kwaliteit, het gebruik en de consumptie te betrekken producties. Dit domineert de specifieke digitale technologie met betrekking tot de ontwikkeling en uitvoering van interieur design projecten. Hij is zich bewust van de economische, sociale, culturele en historische context waarin het interieur, economisch en organisatorisch kader waarin de werkzaamheden van het interieur wordt uitgeoefend, en het juridische kader voor het beroep zich ontwikkelt.

Opleiding te volgen in:
Engels
Spaans

Zie 3 andere vakken van FDModa - LCI Barcelona »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum