Lees de Officiële Beschrijving

Voertaal: Spaans

Wilt u nieuwe technieken zoals 3D printen of digitale producten te leren? Om functionele, esthetische, ethische en duurzame ontwerpen bedenken?

Bestudeer een Degree in Product Design, University Degree gelijkwaardige internationaal erkende.

  • Ontvang academische opleiding gestructureerd in vier jaar met een optie om op te noemen Specialty.
  • Dompel jezelf onder in de cultuur van productinnovatie. Nadruk op digitale product design. Maak kennis met de nieuwste technieken en productiemethoden, zoals 3D-printing.
  • Praktische leren afgestemd op de behoeften van de markt. Project methodologie.
  • Geniet van volledig uitgerust met de nieuwste software klaslokalen.
  • Kleine groepen en persoonlijke aandacht van professoren met professionele ervaring op het gebied van het ontwerpen van producten die u zullen helpen uw potentieel te ontwikkelen en uw doelstellingen bereiken.

DOELSTELLINGEN

Superior Artistieke Vormgeving Degree gespecialiseerd in Product Ontwerp Het algemene doel om gekwalificeerde opleiding ontwerpers bieden om hen volledig onder te dompelen in de cultuur van productinnovatie, met speciale nadruk op het ontwerpen van digitale product. Veel belang aan het ontwikkelen van effectief voor de analyse van de milieu-impact van producten methoden ook zal worden toegekend.

Het profiel van het product ontwerper is die van een professional door middel van technieken, methoden van onderzoek en ontwerp processen kunnen nieuwe concepten en innovatie in product design, zich bewust van de positieve sociale effecten van het ontwerp te genereren, de impact ervan op het verbeteren van de kwaliteit van leven en het milieu en zijn vermogen om identiteit, innovatie en kwaliteit in de productie te genereren.

Opleiding te volgen in:
Engels
Spaans

Zie 3 andere vakken van FDModa - LCI Barcelona »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum