Gebeurtenissen Beheer - BA (Hons)

Cardiff Metropolitan University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Gebeurtenissen Beheer - BA (Hons)

Cardiff Metropolitan University

Professioneel geaccrediteerd door de Institu Te van Hospitality, worden de BA Evenementen Management programma's op ontworpen om afgestudeerden te rusten met de essentiële vaardigheden en kennis die nodig is om een ​​breed scala van functies binnen deze spannende en dynamische industrie in te voeren. Wij bieden beroepsgerichte opleiding progr ammes, met praktische hands on ervaring en een nauwgezet beheer onderbouwing.

Vanaf het eerste jaar van de cursus bent u betrokken bij het ontwerp en de levering van uw eigen evenement projecten, met extra live evenement projecten in het tweede jaar ook. We hebben uitstekende industrie links voor stages en gastsprekers en plaats de inzetbaarheid in het hart van onze programma's.

Onderwijscentrum

Onze programma's combineren essentiële vaardigheden en kennis op het gebied van onze verplichte modules met een breed scala aan optionele modules om de flexibiliteit en inzetbaarheid op specifieke carrière te vergemakkelijken. Inderdaad plaatsen we de inzetbaarheid in het midden van alles wat we doen, met een bereik van gastdocenten uit de industrie bij te dragen aan ons programma, locatie bezoeken, excursies, praktische modules en verplichte stages als onderdeel van onze programma's.

Door het invullen van onze programma's die u zullen bekend zijn met de technieken, specialismen en problemen in verband met het organiseren van een breed scala aan evenementen, in aanvulling op het ontvangen van een sterk management onderwijs en uitstekende vaardigheden overdraagbaar geworden.

Aanslag

De School of Management assessment strategie voor elke module varieert om ervoor te zorgen de meest geschikte methode wordt gebruikt voor dat gebied van studie. Een reeks van assessment methoden worden toegepast die mogelijkheden bieden voor zowel leren als beoordeling. Deze omvatten essays, rapporten, presentaties, voorstellen, case studies, praktische projecten en onderzoeken. Het is mogelijk dat een module volledig via een cursuswerk indiening kon worden beoordeeld, terwijl anderen alleen via een ongeziene onderzoek kon worden beoordeeld. In de praktijk echter worden de undergraduate modules in de eerste plaats bepaald door een combinatie van verschillende soorten cursussen inzendingen en examens.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,700 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Cardiff, Wales
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
internationale studenten; 9.000 GBP - Home / EU (full-time)