Gedragswetenschappen

International Accelerator

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Gedragswetenschappen

International Accelerator

Overzicht

Het ministerie van Applied Behavioral Science biedt een curriculum waardoor leerlingen leren hoe om te onderzoeken en aanpakken van problemen van maatschappelijk belang in het hele levensduur. Studenten krijgen training in de toepassing van de gedragswetenschappen aan de menselijke conditie door middel van preventie en interventie te verbeteren.

Gedragswetenschappen

Het ministerie van Applied Behavioral Science biedt twee undergraduate graden, waaronder een 33-uurs Bachelor of Arts (BA) en een Bachelor in de Algemene Studies (BGS) graad. De eisen van de belangrijkste van deze opleidingen zijn hetzelfde. Het verschil in deze twee opleidingen is het algemeen vormend onderwijs diploma-eisen, die door het College van Liberal Arts and Sciences zijn ingesteld. Bijvoorbeeld, de BA-graad vereist extra uren van een vreemde taal. Overwegende dat de BGS mate vereist dieper onderzoek in een veld buiten de student de belangrijkste; Daarom, studenten die geïnteresseerd zijn in een BGS moet ofwel een co-major of een minderjarige.

Studenten in deze belangrijke zijn verplicht om een ​​specialisme binnen de afdeling te identificeren om verder aan te scherpen en hun kennis toe te passen bij de aanpak van maatschappelijke problemen van bijzonder belang. De afdeling beschikt over een Bachelor of Arts en een Bachelor in de Algemene Studies graad in zes vakgebieden. De specialiteit gebieden voor student concentratie: volwassenen met een handicap, Basic Research and Conceptual Foundations (met opties in een van beide), Community Health and Development, Early Childhood (met opties in het onderwijs en interventie, autisme, en onderzoek), Organizational Behavioral Management Research en praktijk, en Youth Development en Juvenile Justice.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Boston, Massachusetts
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates