Geschiedenis

Algemeen

Beschrijving van opleiding

onderwijsdoelstellingen

1) Het hebben van een kritische kijk op het menselijk verleden, maar ook met dien verstande dat dit van invloed op het heden en de toekomst en onze perceptie van beide; 2) Reveal begrip van wat resulteert standpunten van de verschillende historische achtergronden, in verschillende culturele en geografische context; 3) Wees je bewust van hoe de belangen, categorieën en historische problemen met de tijd veranderen en hoe historiografische debat is gekoppeld aan de economische, sociale, politieke en culturele behoeften van elke keer; 4) Het kennen van de verschillende periodes van de geschiedenis van Portugal; 5) Heeft u een algemene kennis van de methoden, technieken en kwesties in verband met de studie van de grote periodes waarin meestal de geschiedenis scheidt van de prehistorie tot heden; 6) Integreer de geschiedenis van Portugal in perspectief in vergelijking met andere ruimtelijke en culturele gebieden; 7) te identificeren, te selecteren en te verzamelen, in overeenstemming met de regels van de discipline, bronnen en diverse stukjes informatie (bibliografie, documenten, mondelinge getuigenissen, iconografische, enz.) En gebruik ze met een kritische zin; 8) in staat zijn om de kennis en het begrip capaciteit verworven in de aanpak van een historisch thema of begrip van kwesties in de wereld van vandaag toe te passen; 9) De mogelijkheid om schriftelijk en mondeling verworven kennis met behulp van de terminologie van de geschiedenis en het onthullen van argumentatieve capaciteit.

Toegangsvoorwaarden

Toegang tot de cursus kan worden gemaakt via het Nationaal Concours voor de toegang tot het hoger onderwijs, de speciale regelingen, de Special Access Competitions (M23) of Re-Entry Procedures, en de overdracht van koers te veranderen. Toe te passen op het hoger onderwijs door de National Access Competition, moeten de studenten voldoen aan de door de Algemene Directie van het hoger onderwijs te stellen voorwaarden. Raadpleeg http://www.dges.mctes.pt/DGES/pt/Estudantes/Acesso/ International Student: http://fcsh.unl.pt/internacional/admissoes

Vereisten voor de graad of diploma

Duur: 3 jaar / 6 semesters.

De student moet 180 studiepunten te voeren: 132 credits die in het programma van verplichte vakken, 18 voorwaardelijke optie board credits en 30 credits uitgevoerd in de vrije opties of een minor van een andere wetenschap. Elk semester, moeten de leerlingen niet inschrijven in meer dan 30 studiepunten, met inachtneming van de voorrang als ze zijn ingesteld. Aan het begin van elk semester, studenten worden geadviseerd over de cursussen worden gemaakt, meer geschikt is voor hun academische carrière.

De studenten kunnen ook profiteren van de verschillende mobiliteitsprogramma's in de FCSH / NEW neemt als Erasmus +, Almeida Garrett, onder andere, en deel te nemen aan het onderzoek binnen het onderzoek eenheden binnen de faculteit.

Toegang tot andere cursussen

Het geeft toegang tot een cursus van 2 fietsen of afstuderen.

inzetbaarheid:

  1. Centrale en lokale overheid; 2. Bibliotheken en archieven; 3. erfgoed; 4. museologie; 5. Culturele programmering en beheer; 6. diplomatie; 7. media; 8. Editorial gebied; 9. Onderzoek en Onderwijs.

waarderingsregels

Examenregeling beschikbaar op het intranet. Classificatie Systeem: FCSH van studenten worden geëvalueerd op basis van het werk ontwikkeld over een semester, op basis van participatie van de klas, het indienen van schriftelijke en mondelinge werk, tests en examens. De hetzij door permanente evaluatie of evaluatie verkregen door het testen resultaat wordt uitgedrukt op een schaal van 0 tot 20. Om te worden erkend, moet ten minste 10 punten hebben, echter, de studenten die niet over een tweede kans om de proeven te herhalen. Bijzonderheden voor de Evaluatie: - werknemer-student - Studenten met het statuut van topsporters - Moeders en vaders studenten - vereniging leiders - Militair - Andere speciale regeling wettelijk vastgestelde. Studenten met speciale behoeften kunnen profiteren van onderwijs en leren voorwaarden aan hun behoeften te voldoen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Faculty of Social Sciences and Humanities (Faculdade de Ciências Sociais e Humanas - FCSH) forms part of the Universidade Nova de Lisboa. The Faculty is a legal person in public law, with academic ... Lees meer

The Faculty of Social Sciences and Humanities (Faculdade de Ciências Sociais e Humanas - FCSH) forms part of the Universidade Nova de Lisboa. The Faculty is a legal person in public law, with academic, pedagogic, administrative and financial autonomy. Lees Minder