Gezamenlijke studies van bewijs van bevoegdheid en Aviation Management bachelor

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Aviation Management is de opleiding bedoeld voor degenen die gericht is op een bewijs van bevoegdheid en een graad in Aviation Management verwerven, evenals een carrière in een globale, dynamische en voortdurend groeiende gebied van de luchtvaart te starten. Een student verwerft beroepskwalificatie en een graad: afgestudeerden van dit programma een licentie te verkrijgen van een eigen piloot of een piloot van de commerciële luchtvaart en een bachelor in Aviation Management.

Voordelen:

Studenten van Aviation Management Program kan een licentie van een eigen piloot PPL (A) of een piloot van de commerciële luchtvaart CPL verwerven (A) als zij de mogelijkheid hebben om extra modules in Baltic Aviation Academy, die in nauwe samenwerking met Kazimieras Simonavičius kiezen University.

Wat heb je te verkrijgen na het afstuderen?

  • een licentie van een prive-piloot (PPL (A)), dat recht geeft op een single-gecertificeerde eenmotorige vliegtuig of een CPL (A) te besturen / IR, ME (ATPL bevroren) licentie die recht geeft op een single-gecertificeerde eenmotorige vliegtuigen besturen en een multi -gecertificeerde meermotorige vliegtuigen als een tweede commercieel piloot, - een bachelor diploma in Aviation Management. Deze studies leveren specifieke kennis van de luchtvaartsector, de ontwikkeling, wereldwijde tendensen en capaciteiten die nodig zijn om te begrijpen en te evalueren complexe omgeving van de zakenluchtvaart, naar hedendaagse management concepten in de praktijk toe te passen tijdens het werken in organisaties van het bedrijfsleven van de luchtvaart sector.

    Het verloop van Aviation Management omvat lezingen in een klaslokaal, onafhankelijke studies en professionele stage in het Litouws en buitenlandse luchtvaartmaatschappijen. Lezingen vinden plaats op Kazimieras Simonavičius University.

Professionele stage in bedrijven van de luchtvaartsector


Duur: Professionele stage bestaat uit 400 uur.

Locatie: Studenten van de Aviation Academy zijn betrokken bij de activiteiten van de Litouwse en buitenlandse luchtvaartmaatschappijen vanaf het eerste jaar van de studies.

Doel: Stage is om de voorwaarden voor de studenten om direct betrokken bij diverse activiteiten te creëren, stellen en hun ideeën uit te voeren, ontvangt consulting hulp van stagebegeleiders en luchtvaart specialisten. De studenten van Aviation Management kan stage hebben in verschillende bedrijven Litouwse en buitenlandse luchtvaartsector. Stagebegeleiders zorgen voor de noodzakelijke voorbereidingen voor de luchtvaart management activiteiten gericht op praktische en theoretische kennis die nodig is om vaardigheden voor de arbeidsmarkt ontwikkelen verwerven sluiten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Baltic Aviation Academy is European standard aviation training center, where the experience of tailored training solutions is

Baltic Aviation Academy is European standard aviation training center, where the experience of tailored training solutions is Lees Minder