Global Bachelor degree in International Business

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Global Bachelor's Degree in International Business , volledig in het Engels, zal je veranderen in een professional met aanpassingsvermogen en veelzijdigheid op elk gebied van een bedrijf of instelling die een activiteit op het internationale toneel ontwikkelt.

Het curriculum van de Universidad Europea beantwoordt aan de behoeften van de markt, is ontworpen met de hulp van de meest relevante bedrijven en instellingen in de NNII en past zich aan aan de eisen van de professionele wereld - zakelijk, juridisch, sociologisch en milieu - .

Versterk je vermogen om de internationale economische context te analyseren en andere talen te leren met een groot vermogen voor management en leiderschap, een uitgebreide visie op het bedrijf en een internationaal perspectief om zaken te doen.

Bovendien kun je een unieke ervaring beleven door te studeren aan verschillende universiteiten in Europa, Amerika of Azië waaronder de exclusieve London School of Economics, University of California, Berkeley of die behoren tot het Laureate-netwerk van universiteiten waartoe onze instelling behoort, met 70 universiteiten en centra voor hoger onderwijs over de hele wereld.

 • In het derde jaar van de Global Bachelor's Degree in International Business kun je een verblijf van zes maanden volgen aan een van onze Europese of Amerikaanse partneruniversiteiten, zoals de Staat Appalachian, de San Diego State University (VS), Carleton (Canada) en Hunan (China).
 • In het vierde jaar kun je een verblijf van 6 maanden volgen aan de volgende Premium Universiteiten, waar je ook gaat oefenen: London School of Economics (Londen, Verenigd Koninkrijk) / Pace University, New York (VS), McGill University (Montreal) , Canada).

Deze internationale verblijven zijn de perfecte aanvulling om dat mondiale perspectief te bereiken dat wordt geëist door bedrijven binnen en buiten onze grenzen

Een praktische methodologie, gebaseerd op uitdagingen: UITDAGINGEN GEBASEERD LEREN

De graad in International Business kan niet volledig worden begrepen zonder in het achterhoofd te houden dat de levering ervan een praktische methodologie vereist, gebaseerd op uitdagingen. Onze studenten, beginnend bij de theorie, komen tot de kennis van de onderwerpen door de praktijk en de dagelijkse uitvoering van praktische oefeningen, die zowel individueel als gezamenlijk worden uitgevoerd, waardoor het verwerven van de vaardigheden wordt vergemakkelijkt die de professionele wereld tegenwoordig vereist.

Ontvang een interprofessionele opleiding. Aan de Universidad Europea leer je via een pedagogisch model dat werk gemeenschappelijk tussen studenten uit verschillende gebieden stimuleert, om echte professionele omgevingen te simuleren waarin samenwerking tussen verschillende teams essentieel is om succesvolle projecten te ontwikkelen.

Ontwikkeling van "soft skills". In een dergelijke dynamische en innovatieve sector zoeken bedrijven naar professionals met een duidelijk evenwicht tussen academische training in huidige technologieën, zeer gespecialiseerd en de ontwikkeling van vaardigheden en professionele vaardigheden.

Laureate Professional Assessment (LPA) is een pionierscertificaat in ons land, ontwikkeld door de Universidad Europea . Evalueert in totaal acht competenties die het meest worden geëist door bedrijven op de arbeidsmarkt.

Creëren van start-ups. Wees strategisch getraind voor het creëren van startups met de steun van Hub Emprende.

HUB EMPRENDE: Waar grote ideeën bedrijven worden. Ondernemerschapsprogramma's voor startups en een co-working space om uw project te lanceren of promoten.

Deze opleiding wordt volledig in het Engels gegeven en je kunt ook een tweede en derde taal in de cursus studeren. Daarnaast zul je internationaal verblijven aan prestigieuze universiteiten zoals: London School of Economics in het Verenigd Koninkrijk, Pace University in New York, École de Commerce ESCE in Parijs, University of California (campus van Berkeley of Riverside) of McGill University in Montreal, naast andere centra , waarmee u een internationale visie verwerft voor bedrijfsmanagement in mondiale omgevingen.

Als een instelling die deel uitmaakt van het Laureate International Universities-netwerk, is internationaliteit een essentieel onderdeel van ons en dit komt omdat we naast onze studenten die lessen in andere talen dan het Spaans volgen ook overeenkomsten hebben met de beste universiteiten, zodat onze studenten kennis kunnen verwerven en competenties die hun training afronden. Daarnaast hebben we een klooster dat internationaal is, net als onze studenten, 1 op 4 komt van buiten het Iberisch schiereiland en is daarmee de instelling met het grootste aantal buitenlandse studenten.

Internationaliteit in cijfers:

 • Aanwezigheid van Erasmus-studenten in de Faculteit der Sociale Wetenschappen en Communicatie: 597
 • Studenten van de Faculteit Sociale Wetenschappen en Communicatie die deelnemen aan Esrasmus-programma's: 103
 • 70 universiteiten van het Laureate-netwerk
 • 40 landen waar practica en verblijven
 • 25 landen hebben laureaat-universiteiten
 • 300 internationale overeenkomsten
 • 10 talen als extracurriculaire training

Grote bedrijven en internationale organisaties onderschrijven ons:

Deze graad wordt onderschreven door de adviesraad van het bedrijfsgebied, gevormd door prestigieuze professionals van grote organisaties. Deze Raad heeft ons geholpen om de studenten een gericht en doordacht curriculum voor employability ter beschikking te stellen, waarin de praktijken een nucleair element vormen en waarin onze studenten zich kunnen gaan specialiseren in die sector van activiteit die het meest past het best bij uw professionele profiel.

De Universidad Europea heeft meer dan 3.000 overeenkomsten ondertekend met verschillende instellingen, bedrijven of financiële entiteiten, zoals Banco Santander, Deloitte, Adidas, Telefónica of Grupo Dia, ACCENTURE, Phillips Ibérica, MICROSOFT, Deloitte, PWC of Banco Santander, Salesforce, enz.

De Universidad Europea onderhoudt 253 studieovereenkomsten in het buitenland, die in sommige gevallen internationale stages toestaan, zoals in het geval van de universiteiten van Berkeley of Mc Guille.

Bovendien, de professionele projectie van deze studenten in internationale organisaties die een constante vraag van afgestudeerden in deze mate handhaven, zoals bijvoorbeeld:

 • Wereldbank
 • Internationaal Monetair Fonds.
 • Europese Centrale Bank.

De praktijk, de sleutel tot succes van onze afgestudeerden:

Doe je verplichte praktijken in de beste publieke en private entiteiten ter wereld. Bedrijven, internationale organisaties en NGO's. Onder meer Banco Santander, BBVA, KPMG, Deloitte, Accenture, Real Madrid Foundation, Telefonica Foundation, Roche Farma of Repsol.

Daarnaast wordt via het Consulting Lab de creatie van uitwisselingsruimten tussen studenten en de arbeidsmarkt bevorderd. Op deze manier ontwikkelden de studenten verschillende competenties door de implementatie van de ontwikkeling van echte externe projecten die mede werden geëvalueerd door de samenwerkende entiteiten, hun docenten en hun eigen collega's.

De Universidad Europea heeft meer dan 3.000 overeenkomsten ondertekend met verschillende instellingen, bedrijven of financiële entiteiten zoals Banco Santander, Deloitte, Adidas, Telefónica of Grupo Dia, ACCENTURE, Phillips Ibérica, MICROSOFT, Deloitte, PWC, Santander Bank, Salesforce ... Veel van onze studenten werken al in internationale toporganisaties zoals de Wereldbank, het Internationaal Monetair Fonds of de Europese Centrale Bank.

Een geavanceerd en marktgericht studieplan, een ervaringsgericht academisch model, internationaliteit en verplichte praktijken vormen de kern van het diploma, verbeteren uw inzetbaarheid en ondernemerscapaciteit en vergemakkelijken uw toegang tot de nationale en internationale arbeidsmarkt.

Waar kan ik werken?

 • Financiële afdelingen van multinationale publieke of private bedrijven
 • Staat, autonoom of lokaal bestuur.
 • Kamers van koophandel.
 • Intergouvernementele organisaties van supranationale werkingssfeer.
 • Economisch-financiële adviesbureaus of andere sectoren met internationale projectie.
 • Entiteiten met roeping en internationale activiteiten: import, export, marktstudies, etc.
 • Niet-gouvernementele organisaties
 • Onderzoekscentra en instellingen.
 • Internationale adviesinstellingen.
 • Analist of consultant in Think-tanks
 • Expert in internationale logistiek

Als afgestudeerde in International Business heb je een goede voorbereiding en internationale projectie voor het internationale management van het bedrijf. Je verwerft de kennis, technieken, vaardigheden en gedragingen die deel uitmaken van de internationale bedrijfscultuur. Deze cultuur vereist een professional met multidisciplinaire kennis, management- en bedrijfstechnieken, economie en gebruik van talen, geopolitieke en institutionele kennis en internationale ervaring, de laatste die je verwerft van internationale verblijven die in de graad worden opgehaald.

Laatst bijgewerkt op jul 2018

Over de school

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to ... Lees meer

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to social progress through an entrepreneurial spirit and social commitment. Lees Minder
Madrid , Madrid , Sjanghai , San Diego , Irvine , Valencia , Alcobendas , Santa Cruz de Tenerife , Villaviciosa de Odón , Spanje Online , Las Palmas de Gran Canaria + 10 Meer Minder