Global Bachelor's Degree International Business Internationale Betrekkingen

Algemeen

11 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

 • Faculteiten: sociale wetenschappen en communicatie
 • Gebieden: Internationale Betrekkingen Economie en Bedrijfskunde

De dubbele graad in internationaal zakendoen en internationale betrekkingen van de Universidad Europea van Madrid is ontworpen om u een internationale visie voor bedrijfsbeheer in mondiale omgevingen te bieden die u zal helpen uw toekomstige professionele carrière op het internationale politiek-economische gebied te ontwikkelen.

De versterking van de kritische geest en het vermogen om met complexe situaties in een mondiale context om te gaan, zijn de fundamentele pijlers van deze opleiding, waarna je kennis verwerft over de functies die worden ontwikkeld in multinationale bedrijven en instellingen.

Bij het ontwerp van het programma is een exclusieve internationale route gedefinieerd met ruimtes die zijn ontworpen om het leren van de verschillende wereldwijde Geo-economische scenario's actief te voltooien, zodat:

 • Je verblijft aan de Universiteit van Anhembi Morumbi, in São Paulo (Brazilië).
 • In de derde plaats hebt u via het Erasmus-programma preferentiële toegang tot de beste universiteiten in Europa.
 • En als vierde studeer je een deel van je studie aan de meest prestigieuze universiteiten ter wereld op het gebied van economie en bedrijfskunde. U kunt kiezen tussen London School of Economics in Londen, Pace University in New York of McGill University in Quèbec.
 • En in het vijfde jaar kun je ook kiezen tussen London School of Economics in Londen of Pace University in New York.

Als afgestudeerde in International Business (International Business) en in International Relations ontwikkelt u kennis en vaardigheden om uw professionele carrière in multinationale ondernemingen te ontwikkelen of om uw eigen internationaal zakelijk project te leiden.

Studentenprofiel

Je hebt toegang tot de Global Bachelor's Double Degree in International Business * International Relations van de Universidad Europea van Madrid door:

 • baccalaureaat
 • Higher Degree Training Cycles
 • Toegang voor meer dan 25 jaar

Carrièremogelijkheden

Als afgestudeerde van de Global Bachelor's Double Degree in International Business * International Relations van de Universidad Europea van Madrid, zul je de training hebben om je professionele carrière te ontwikkelen in een gebied met een groeiende vraag op de arbeidsmarkt, zowel in het openbaar bestuur, in supranationale organisaties als in de Internationale NGO's als in privébedrijven:

 • Manager, technicus of manager in een van de afdelingen van bedrijven of multinationale organisaties in eender welk veld of sector van activiteit.
 • Toekomstige IRI-expert in diplomatieke, consulaire of douanebureaus, buitenlandse handelsconsortia, advocatenkantoren en adviesbureaus, onderzoekscentra en instellingen, Think Tank-groepen.
 • Adviseur en bedrijfsadviseur en bedrijfsontwikkeling. Studie- en planningsdiensten.
 • Ondernemer in de voorhoede van uw eigen bedrijfsproject, met de garantie dat u alle noodzakelijke vaardigheden hebt verworven om uw bedrijfsidee of familiebedrijf succesvol en winstgevend te beheren.

Je kunt je professionele carrière ook ontwikkelen in internationale organisaties die in deze mate een constante vraag naar afgestudeerden houden, zoals:

 • Wereldbank
 • Internationaal Monetair Fonds
 • Europese Centrale Bank
 • Private financiële entiteiten
 • Samenwerkingsbureaus en internationale bedrijfsontwikkeling

opnames

Het toelatingsproces om enkele van de graden van de Universidad Europea te bestuderen, wordt uitgevoerd door enkele eenvoudige stappen te volgen die in feite bestaan ​​uit het aanleveren van een specifieke documentatie, het maken van een toegangstest en het afronden van de formalisering van de registratie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to ... Lees meer

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to social progress through an entrepreneurial spirit and social commitment. Lees Minder
Madrid , Madrid , Sjanghai , San Diego , Irvine , Valencia , Alcobendas , Santa Cruz de Tenerife , Villaviciosa de Odón , Spanje Online , Las Palmas de Gran Canaria + 10 Meer Minder