Graad in agronomie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

PRESENTATIE

Deze studie heeft tot doel een solide en moderne opleiding, het aanleren van vaardigheden speci fi cas in verschillende gebieden van de landbouw, rekening houdend met het duurzaam gebruik van hulpbronnen en de behoeften van de markt. Het heeft de voorwaarden en logistieke middelen van topkwaliteit, zoals de Experimental Farm van Mitra en onderzoekslaboratoria, die studenten in staat stellen activiteiten en buitenschoolse cursussen uit te voeren, zoals het verloop van landbouwmachines operators.

Om de student bieden een ervaring van contact met de wereld van het werk van de studenten kan een Buitenschoolse Stage maken, Optioneel. De etappes moeten plaatsvinden tijdens de Term feestdagen en entiteiten waar de leerlingen uit te voeren stages moeten worden geselecteerd met de steun van de huidige Commissie en de leer van het bureaublad van de entiteit.

Carrières

Agrarische bedrijven, als verantwoordelijke voor de implementatie en uitvoering van het business plan; dienstverlenende bedrijven op het gebied van landbouw en milieu; ontwerpbureaus en consulting in de landbouw; agribusiness; ondernemer; producentenorganisaties; irrigatieverenigingen associaties; handelsondernemingen; onderzoeksorganisaties; onderwijs en opleiding pro fi ssional; technische instanties de officieren, in verband met de sector; pro fi ssional liberaal.

Laatst bijgewerkt op apr 2017

Over de school

A Universidade de Évora é uma das universidades do sistema de ensino superior público português e, por conseguinte, tem por missão.

A Universidade de Évora é uma das universidades do sistema de ensino superior público português e, por conseguinte, tem por missão. Lees Minder