Graad in agronomie

Universidade de Évora

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graad in agronomie

Universidade de Évora

PRESENTATIE

Deze studie heeft tot doel een solide en moderne opleiding, het aanleren van vaardigheden speci fi cas in verschillende gebieden van de landbouw, rekening houdend met het duurzaam gebruik van hulpbronnen en de behoeften van de markt. Het heeft de voorwaarden en logistieke middelen van topkwaliteit, zoals de Experimental Farm van Mitra en onderzoekslaboratoria, die studenten in staat stellen activiteiten en buitenschoolse cursussen uit te voeren, zoals het verloop van landbouwmachines operators.

Om de student bieden een ervaring van contact met de wereld van het werk van de studenten kan een Buitenschoolse Stage maken, Optioneel. De etappes moeten plaatsvinden tijdens de Term feestdagen en entiteiten waar de leerlingen uit te voeren stages moeten worden geselecteerd met de steun van de huidige Commissie en de leer van het bureaublad van de entiteit.

Carrières

Agrarische bedrijven, als verantwoordelijke voor de implementatie en uitvoering van het business plan; dienstverlenende bedrijven op het gebied van landbouw en milieu; ontwerpbureaus en consulting in de landbouw; agribusiness; ondernemer; producentenorganisaties; irrigatieverenigingen associaties; handelsondernemingen; onderzoeksorganisaties; onderwijs en opleiding pro fi ssional; technische instanties de officieren, in verband met de sector; pro fi ssional liberaal.

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Portugal)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Portugal - Évora, Évora
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Portugal - Évora, Évora
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan