Graad in bedrijfskunde en management

IQS

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graad in bedrijfskunde en management

IQS

Degree in Business Administration and Management

De Business Administration kwalificatie, een EHEA (European Higher Education Area) kwalificatie, is bedoeld om de kennis en vaardigheden die leerlingen nodig hebben om bekwame en eerlijke mensen uit het bedrijfsleven, managers en bestuurders worden ontwikkelen.

Het programma stelt studenten in staat om het begrip van de verschillende gebieden van het bedrijfsleven te krijgen: economie, financiën en accountancy, management en marketing, en andere, meer algemene gebieden, zoals mondelinge en schriftelijke communicatie, Engels, ethiek en IT. Studenten zullen ook in staat zijn om de kennis die ze verwerven om praktische situaties toe te passen. Het programma, bovendien, stelt hen in staat om een ​​reeks van cross-disciplinaire vaardigheden, zoals analyse en synthese, het oplossen van problemen, kritisch denken en een capaciteit voor teamwork te ontwikkelen.

Engels leren is een kenmerk van de Syllabus. De laatste twee jaar van onderzoek zijn vakken in het Engels in de Spaanse groep. Er is de mogelijkheid om te kiezen groep onderwijs in het Engels, want het zullen de studenten moeten accrediteren Advanced of TOEFL 80 van niveau.

De opleiding zal werkervaring in bedrijven tijdens de periode van de opleiding van de studenten te betrekken. Alle studenten, na het beëindigen van hun opleiding, moeten de kredieten toegewezen aan werkervaring voltooid. De School of Economics organiseert student werkervaring in het bedrijfsleven door middel van de Loopbaan Service.

Het programma stimuleert studenten om te studeren aan buitenlandse universiteiten voor een periode van vier maanden in hun laatste jaar. Deze ervaring stelt studenten in staat om hun opleiding te voltooien op prestigieuze universiteiten in andere landen, waardoor hun kennis van het Engels en het bewustzijn van andere culturen verbeteren. Ook zonder twijfel helpt hen in hun proces van persoonlijke ontwikkeling.

Een persoonlijke mentor bewaakt de student en geeft hem of haar met de lopende professionele en academische advies.

Studenten aan wie de cursus is gericht:

De Business Administration cursus is gericht op een breed scala van student profielen die zowel de mensen die hebben gekozen voor humanist, sociale training, en degenen die meer analytische en technische, afhankelijk van het gebied van het bedrijfsleven in die zij willen werken omvatten.

Toelating

Kandidaten die een aanvraag voor toelating dient het volgende bij het ​​secretariaat-generaal IQS doen:

  • Vul een toelatingscommissie aanvraagformulier
  • Geef de volgende documenten:
    • Foto's (kleur fotokopie niet toegestaan)
    • fotokopie van nationale identiteitskaart of paspoort
    • certificaat van de resultaten van 'Primero de Bachillerato' en voorspelde resultaten van 'Segundo de Bachillerato'. Als je niet studeert 'Bachillerato', certificaten van het secundair onderwijs loop je studeert.
  • Betaal € 200 opnames administratiekosten.

Na het aanbrengen wordt u uitgenodigd voor een toelatingsexamen te nemen op de dag dat u kiezen uit een reeks van geplande data.

In alle gevallen beslist de toelatingscommissie als de kandidaten succesvol op basis van hun huidige wetenschappelijke resultaten en de resultaten die zij bij de instaptoets zijn.

Als een applicatie niet succesvol is, zal IQS de opnames administratiekosten terug te betalen.

Toelating aanvragen voor het studiejaar 2012-2013 zal worden genomen met ingang van december 12, 2011.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
10,920 EUR
eerste jaar
Locations
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan