Graad in bouwkundige studies

laSalle Barcelona

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graad in bouwkundige studies

laSalle Barcelona

lasallebarcelona

Waarom kiezen voor deze opleiding?

Voor de professionele en maatschappelijke erkenning van de onderscheidende kenmerken van een architect van La Salle, op basis van de specifieke en gedifferentieerde onderwijs van onze school. Door een faculteit van professionals profesoresformados door de meest prestigieuze activa van Catalonië, die hun beroepsactiviteit te combineren met lessen op de universiteit. Dr. Robert Terradas, directeur van Architecture La Salle, is een architect van de historische gebouwen in de hele wereld, en geeft leiding aan een team van hoogleraren van internationale bekendheid met werken op 5 continenten.

De niet-departementale onderwijs structuur Architectuur La Salle, alleen in de staat, maakt het mogelijk om de vakoverschrijdende ontwikkelingsproject workshop bestuderen. In deze cursus hebben we executive projecten met leerkrachten uit alle gebieden.

Voor de basisvorming met Science and Technology Building. Science and Technology Building is het eerste niveau van deze specialiteit die positief is beoordeeld in Catalonië, op basis van het nieuwe Europese kader voor het hoger onderwijs (Bologna), en één van de eerste in Spanje.

Door de toepassing van nieuwe technologieën. De School of Architecture in La Salle werd gemaakt op basis van de School of Engineering, met meer dan 100 jaar geschiedenis, en neem contact op met de technologie bedrijven.

Op het internationale toneel. La Salle heeft overeenkomsten met de beste universiteiten in de wereld om geïntegreerde programma's intensieve studies te ontwikkelen. Met het gezamenlijke werk met studenten en docenten van deze scholen zullen een kosmopolitische architectonische en culturele visie te hebben en je bent klaar om uw beroep internationaal nemen bent.

U kunt deelnemen aan de OIKODOMOS project, dat is een project van onderwijskundig onderzoek gefinancierd door het Leven Lang Leren Programma van de Europese Unie die de ARC Enginyeria i Arquitectura La Salle-groep en de deelnemende scholen van architectuur en stedenbouw en centra coördineert onderzoek van België, Cyprus, Frankrijk, Slowakije, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Het doel van het project is het creëren van een virtuele campus gewijd aan het bestuderen van manieren van leven en vormen van huisvesting in het hedendaagse Europa.

Wat heb je voor te bereiden?

Architectuuronderwijs is gebaseerd op het leren van de ontwikkeling en bouwprojecten.

De werkterreinen van de architect zijn zeer divers: ontwerp, de restauratie en renovatie van de gebouwen en het stedelijk milieu, stedenbouw, landschapsarchitectuur, interieur ontwerp en de bouw details berekening en het ontwerp van constructies en faciliteiten, etc.

Van de School of Architecture de persoonlijke relatie tussen leraar en leerling wordt bevorderd en neemt de student aan de professionele realiteit, waardoor projecten te ontwikkelen tot de uitvoeringsfase.

De eerste cursus in Bouwkunde en Architectuur komt vaak voor, dat zal u helpen beslissen wat u verder wilt gaan studeren, zonder wijziging van de universiteit.

Wat je nodig hebt om toegang te krijgen?

Je hebt toegang tot deze Grade:

 • Vanuit de middelbare school, een keer geslaagd voor het toelatingsexamen van de universiteit (PAU).
 • Van Higher Level Training Cycles (CFGs).
 • Als u het nastreven van een universitair diploma dat niet klaar is en wil het blijven in La Salle (file transfer). Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU valideren door de UNED accreditatie of via de UNED als je de EHEA bent.
 • Als u al een universitair diploma. Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU door de UNED valideren, via accreditatie van de UNED als je de EHOR of via de homologatie van de universitaire graad in Spanje.
 • Als je het toelatingsexamen hebben gemaakt naar de universiteit voor meer dan 25 jaar en meer dan 45 jaar.
 • Als je een student van de Europese Unie of een land waarmee zij internationale overeenkomsten in dit geval van toepassing zijn geabonneerd; moet je de academische eisen in het onderwijs van het land waar je studeert aan de universiteit en het goedkeuringsproces Test Toegang tot University (PAU) aan de UNED (www.uned.es) te voldoen.
 • Die studenten die toegang hebben tot de gedeeltelijke studies diploma (of afgerond) cursados ​​buiten de Spaanse staat, moet een certificaat van uw eigen universiteit te brengen, omdat hun diploma is ambtenaar in zijn land.

toelating

je bent geen nummer bij La Salle Campus Barcelona. Wij selecteren onze studenten, rekening houdend met verschillende dingen: je motivatie, je talenten om de mate je wilt studeren en, natuurlijk, uw academische record. Dit zijn de stappen die u moet nemen om je diploma te studeren aan La Salle Campus Barcelona:

1. Register. Wij nemen contact met u en u vertellen hoe u uw aanvraag voor toelating te starten.

2. We zullen deze documenten vragen:

 • Fotokopie van identiteitskaart of paspoort
 • Digitale fotografie
 • Motivatie brief, geschreven in de taal die u wilt uw studie voort te zetten
 • academische documentatie

3. We zullen een instaptoets te maken. In tegenstelling tot Selectiviteit, die van ons is een specifieke test die uw geschiktheid beoordeelt voor de mate je wilt studeren.

4. Als we dit noodzakelijk achten, dan kunt u een persoonlijk gesprek te doen.

5. Aanvaarding: zal het communiceren over een periode van maximaal 15 dagen na de indiening van alle vereiste documentatie.

6. Toepassing Scholarship of financiële hulp. La Salle Campus Barcelona is de mens voorop, daarom bieden wij onze eigen programma van beurzen en subsidies. 1 op de 4 studenten studeren op een beurs. In La Salle, als je kunt!

7. Plaats reservering.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Spaans
 • Catalan
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
5 jaar
Voltijd
Locations
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan