Graad In Computertechniek

Universidad Europea del Atlántico

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graad In Computertechniek

Universidad Europea del Atlántico

Degree in Computer Engineering

De huidige mondiale samenleving is ondergedompeld in nieuwe diensten en producten die verschijnen en worden elke dag bijgewerkt, velen van hen gesteund door de technologische component. Het is moeilijk voor te stellen in deze context een buitenlands bedrijf organisatie deze behoeften, maar juist het tegenovergestelde: goede business management vragen om een ​​operationele en strategische aanpak van computing.

Computer Engineering speelt een belangrijke rol in de waardeketen van de bedrijven, is een fundamenteel onderdeel van de strategische visie van organisaties en onmisbare pijler om te gaan met veranderingen.

De mate van Computer Engineering zal de student leiden door de technologische fundamenten die vandaag bestaan ​​totdat het in staat is om een ​​strategische visie te realiseren in de uitvoering ervan. UNEATLANTICO professionals zodat ze kunnen problemen analytisch en strategisch op te lossen, en in staat zijn om de grondbeginselen voor technologieën begrijpen.

Professionele Uitstapjes

Deze graad levert kennis voor de professionele ontwikkeling als:

 • CIO en ontwikkeling centra.
 • Ontwerper, regisseur en projectmanager software.
 • Software architect.
 • Kennis ingenieur.
 • SEO specialist.
 • Community manager.
 • Usability consultant.
 • Web ontwerper.
 • Mobiele applicatie-ontwikkelaar.

Tweetalig onderwijs

Momenteel is een van de essentiële instrumenten van de internationale communicatie en de sleutel die de mogelijkheden opent naar een goede baan te vinden, zowel in Spanje als in het buitenland, is Engels. In ons land, 80% van de vacatures langer vereisen een uitstekende beheersing van de taal en, in veel gevallen, dit criterium wordt opgelegd over anderen als het record of carrière.

Dat is de reden waarom de Europese Atlantic University studenten in alle kwaliteiten van tweedejaars studeert Engels als een verplicht vak, en van de voortzetting van derde jaar ook complete cursussen in deze taal.

Voor het vorige niveau van het Engels is niet een belemmering voor de toegang tot onderwijs, UNEATLANTICO biedt persoonlijke instructie, vooral tijdens het eerste jaar, zodat alle studenten het bereiken van een voldoende kennis van het Engels om die onderwerpen met succes te overwinnen van de loopbaan.

Dus, ongeacht hun niveau van het Engels te beginnen met een wereldwijde ondersteuning plan op basis van mentoring, specifieke materialen en zeer kleine werkgroepen, kunnen studenten de lessen volgen in een Spaans / Engels tweetalige systeem en geleidelijk end tweetalige vaardigheden worden verworven voor de uitoefening van hun beroep.

Oefen je Profession

De Campus van de Europese Atlantic University is ontworpen voor studenten om in de praktijk zijn beroep van het eerste jaar gezet. Zo heeft de universiteit beschikt over moderne faciliteiten en goed uitgeruste werkplaatsen waar de studenten zullen worden opgenomen zodra de race voorbij reproduceren.

Het docententeam stimuleert studenten om betrokken te raken in het leven op de campus te krijgen, en begeleidt hen om projecten en ideeën die hen in staat om hun carrière vanaf de eerste dag tot de ontwikkeling te zetten. Het educatieve model is niet beperkt tot aan de buitenschoolse activiteiten van de studenten, maar om hun theoretische en praktische opleiding en de volledige betrokkenheid van studenten in hun professionele omgeving te waarborgen.

Daarnaast heeft de universiteit heeft veel stage overeenkomsten met bedrijven en instellingen uit verschillende sectoren die de universiteit leren aanvullen en bevorderen van de ontwikkeling van overdraagbare vaardigheden die nodig zullen zijn bij het solliciteren naar een baan. Een team van leraren, docenten zijn verantwoordelijk voor het begeleiden en het toezicht op het werk van studenten en daarmee het bevorderen van de optimalisatie van het contact met de zakenwereld.

Studenten die betrokken zijn bij het Centrum voor Informatie Technologie Projects en Business Projects Center van de Universiteit in het ontwerp van RDI projecten voor verschillende bedrijven en instellingen die ontwikkelen door delCentro onderzoek en technologie Industrial Cantabria (CITICAN). De Europese Atlantic University helpt je om je dromen te implementeren.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Spaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Spanje - Santander
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Spanje - Santander
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan