Graad in computertechniek

laSalle Barcelona

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graad in computertechniek

laSalle Barcelona

lasallebarcelona

Deze techniek van invloed op alle aspecten van het beheer en configuratie van computersystemen, alsmede applicatie-ontwikkeling en interconnectie van verschillende platforms, het versterken van de inhoud met betrekking tot het beheer en de architectuur van computersystemen en informatie.

PUBLIEK

Je hebt toegang tot deze Grade:

 • Vanuit de middelbare school, een keer geslaagd voor het toelatingsexamen van de universiteit (PAU).
 • Van Higher Level Training Cycles (CFGs).
 • Als u het nastreven van een universitair diploma dat niet klaar is en wil het blijven in La Salle (file transfer). Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU valideren door de UNED accreditatie of via de UNED als je de EHEA bent.
 • Als u al een universitair diploma. Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU door de UNED valideren, via accreditatie van de UNED als je de EHOR of via de homologatie van de universitaire graad in Spanje.
 • Als je het toelatingsexamen hebben gemaakt naar de universiteit voor meer dan 25 jaar en meer dan 45 jaar.
 • Als je een student van de Europese Unie of een land waarmee zij internationale overeenkomsten in dit geval van toepassing zijn geabonneerd; moet je de academische eisen in het onderwijs van het land waar je studeert aan de universiteit en het goedkeuringsproces Test Toegang tot University (PAU) aan de UNED (www.uned.es) te voldoen.
 • Die studenten die toegang hebben tot de gedeeltelijke studies diploma (of afgerond) cursados ​​buiten de Spaanse staat, moet een certificaat van uw eigen universiteit te brengen, omdat hun diploma is ambtenaar in zijn land.
 • Als u een van deze eisen te voldoen kunt u het proces voor de toelating van La Salle, eigen voor elke klasse starten.

Na voltooiing van de studies zal de student de titel Bachelor in Computer Engineering van de Universitat Ramon Llull ontvangen.

BEREIDT PAR

De ingenieur / een computer is in staat om het ontwerpen, implementeren en onderhouden van computersystemen die oplossingen voor de problemen die bedrijven leveren. Het is dan ook een professional die werkt met de nieuwste technologieën en nieuwe producten en voert zijn functies in alle sectoren van de economische activiteit.

Als software engineer werk je aan projecten voor het internet (zoekmachines, online communities, content management, ...), vrije tijd (games, online games, ..), interactieve digitale televisie, geneeskunde, financiële instellingen en banken, overheid, bedrijven software, automotive, lucht- en ruimtevaart, energie sector, de farmaceutische sector, enz.

EISEN

Je hebt toegang tot deze Grade:

 • * Vanaf de middelbare school, een keer geslaagd voor het toelatingsexamen van de universiteit (PAU).
 • * Van Higher Level Training Cycles (CFGs).
 • * Als u het nastreven van een universitair diploma dat niet klaar is en wil het blijven in La Salle (file transfer).
 • * Als u al een universitair diploma.
 • * Als u het toelatingsexamen tot de universiteit die meer dan 25 jaar.
 • * Als je een student van de Europese Unie of een land waarmee zij internationale overeenkomsten in dit geval van toepassing zijn geabonneerd; moet je de academische eisen in het onderwijs van het land waar je studeert aan de universiteit en het goedkeuringsproces Test Toegang tot University (PAU) in de UNED voldoen

BELANGRIJKE PUNTEN

Het prestige en traditie. La Salle was de 1e Telecommunicatie School opgericht in Catalonië en de 1 om te beginnen met een techniek Beeld en Geluid, meer dan 25 jaar geleden. In Computer Engineering hebben we meer dan 18 jaar van de opleiding van onze afgestudeerden / das, zowel nationaal en internationaal niveau.

Voor meerdere vacatures aangeboden door de Degree in Computer Engineering. Op dit moment, 100% van de afgestudeerden werken na de voltooiing van de studies en 60% van onze studenten belanden werknemers in bedrijven waar ze hun praktijken hebben gemaakt. Dit vergemakkelijkt het leren van inhoud, omdat deze gemakkelijker bereikt indien ze werken in laboratoria. We hebben meer dan 30 toonaangevende technologie laboratoria in de staat waar u uw praktijk kan maken. Hiervan kunnen we de praktijken benadrukken en projecten Usability, Digital Systems, microprocessors, Programming, Web Designing, Kunstmatige Intelligentie, besturingssystemen en Telematics.

Op de Technologische Innovatie Park La Salle Zaken en het bevorderen van de creatieve en innovatieve geest dat het creëren van meer dan 90 bedrijven sinds 2001 in staat hebben gesteld. Tijdens de studies, kunnen de studenten ook deelnemen aan reële projecten van de overdracht van technologie of onderzoek toonaangevende bedrijven in de sector en toonaangevende technologie.

Deze school biedt programma's in:
 • Spaans
 • Catalan
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan