Graad In De Administratie En Bedrijfsvoering

Universidad Europea del Atlántico

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graad In De Administratie En Bedrijfsvoering

Universidad Europea del Atlántico

Business Administration and Management

De dynamiek en complexiteit van de economie en het bedrijfsleven in een geglobaliseerde wereld vereist gekwalificeerd voor het voortbestaan ​​van professionele organisaties. Interesse in het bedrijf en een duidelijke ondernemende en innovatieve roeping tot technologische veranderingen zijn de sleutel tot het bereiken van een uitgebreide opleiding op het gebied van kennis over het profiel van de ondernemer.

De Bachelor in Business Administration aangeboden UNEATLANTICO stelt studenten in staat om de vaardigheden en het management wereldwijd en / of haar functionele gebieden uit te voeren van alle soorten bedrijven: productie, marketing, human resources, kwaliteit van het management, projecten of maatschappelijk verantwoord ondernemen, onder anderen.

Het succes van deze opleiding is gebaseerd op twee doelstellingen: ten eerste, neem een ​​aantal vaardigheden dat de afgestudeerde in aanmerking te integreren en te leiden van multidisciplinaire teams die de behoeften van de markt en technologische veranderingen te ontmoeten, evenals de aanpak van problemen van analyse, ontwerp management en professionele criteria. Aan de andere kant, in het algemeen, het draagt ​​bij aan de lokale en nationale economische ontwikkeling. Hiervoor zal de kennis van een tweede taal als Engels, van nieuwe technologieën (ICT) worden versterkt en een goede beheersing van de mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid wordt aangemoedigd.

Professionele Uitstapjes

Klassers in podrándesempeñar Administration Zakelijke functies zoals:

 • Business area, met een midden of grote verantwoordelijkheid:
  • Accounting.
  • Financiële en investeringen analyse.
  • Administratief en financieel beheer.
  • Externe audit.
  • Bedrijfsadres.
  • Marketing Management.
  • HR Management.
  • Productiemanagement.
  • Adres export.
  • Management.
  • Algemeen bestuur.
 • Het creëren van een eigen bedrijf.
<li>Publieke Administratie.</li> <li>Internationale economische organisaties.</li>

Tweetalig onderwijs

Momenteel is een van de essentiële instrumenten van de internationale communicatie en de sleutel die de mogelijkheden opent naar een goede baan te vinden, zowel in Spanje als in het buitenland, is Engels. In ons land, 80% van de vacatures langer vereisen een uitstekende beheersing van de taal en, in veel gevallen, dit criterium wordt opgelegd over anderen als het record of carrière.

Dat is de reden waarom de Europese Atlantic University studenten in alle kwaliteiten van tweedejaars studeert Engels als een verplicht vak, en van de voortzetting van derde jaar ook complete cursussen in deze taal.

Voor het vorige niveau van het Engels is niet een belemmering voor de toegang tot onderwijs, UNEATLANTICO biedt persoonlijke instructie, vooral tijdens het eerste jaar, zodat alle studenten het bereiken van een voldoende kennis van het Engels om die onderwerpen met succes te overwinnen van de loopbaan.

Dus, ongeacht hun niveau van het Engels te beginnen met een wereldwijde ondersteuning plan op basis van mentoring, specifieke materialen en zeer kleine werkgroepen, kunnen studenten de lessen volgen in een Spaans / Engels tweetalige systeem en geleidelijk end tweetalige vaardigheden worden verworven voor de uitoefening van hun beroep.

Oefen je Profession

De Campus van de Europese Atlantic University is ontworpen voor studenten om in de praktijk zijn beroep van het eerste jaar gezet. Zo heeft de universiteit beschikt over moderne faciliteiten en goed uitgeruste werkplaatsen waar de studenten zullen worden opgenomen zodra de race voorbij reproduceren.

Het docententeam stimuleert studenten om betrokken te raken in het leven op de campus krijgen, begeleidt ze projecten en ideeën die hen in staat om hun carrière vanaf de eerste dag tot de ontwikkeling te zetten. Het educatieve model is niet beperkt tot aan de buitenschoolse activiteiten van de studenten, maar om hun theoretische en praktische opleiding en de volledige betrokkenheid van studenten in hun professionele omgeving te waarborgen.

Daarnaast heeft de universiteit heeft veel stage overeenkomsten met bedrijven uit verschillende sectoren dat de universiteit leren aanvullen en bevorderen van de ontwikkeling van overdraagbare vaardigheden die nodig zullen zijn bij het solliciteren naar een baan. Leerkrachten, docenten zijn verantwoordelijk voor het begeleiden van en het toezicht op de werkzaamheden van studenten en daarmee het bevorderen van de optimalisatie van het contact met de zakenwereld.

Studenten deelnemen aan het Center for Enterprise Project van de Universiteit ontwikkelen RDI projecten gericht op de industriële sector, die zijn ontwikkeld door Centrum voor Onderzoek en Technologie Industrial Cantabria (CITICAN). De Europese Atlantic University helpt je om je dromen te implementeren.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Spaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Spanje - Santander
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Spanje - Santander
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan