Graad in de administratie

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Administratie is een toegepaste sociale wetenschappen ontwikkelen van plannen van strategieën voor het beheer van personele, materiële en financiële middelen van een organisatie. De beheerder moet in staat zijn om de doelstellingen en organisatorische doelen te bereiken door het proces voor het plannen, organiseren, leiden en controleren van de acties die op het gebied van Human Resources, Marketing, Finance en productie zullen worden ontwikkeld.

Enkele reis verschillen zijn: cine debat (films en lezingen met betrekking tot kwesties van belang voor het begrip van de ethische, sociale, juridische en economische); multidisciplinair seminar; lezing cycli; case studies toegepast op onderwijs; en business games (laat de studentengroep, beslissingen te nemen in de virtuele bedrijven, onderhandelen met andere bedrijven in andere klas groepen of zelfs andere klassen, periodes en cursussen).

Duur: 4 jaar

Uur: 3040 uur

Arbeidsmarkt:

De arbeidsmarkt voor degenen die afgestudeerden in bedrijfskunde wordt verwarmd in het land. Volgens de portal Monster, de 184.000 banen advertenties site, ongeveer 134.000 zijn voor de beheerders op verschillende posities.

Volgens de voorzitter van de regionale raad van São Paulo Administrators (CRA-SP), het minimumloon categorie is $ 3500 in de staat.

Laatst bijgewerkt op feb 2016

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

A FMJ - Mackenzie Rio é uma instituição de ensino superior pluridisciplinar, particular, que tem por finalidade formar valores humanos de alto nível, capazes de perceber e interpretar os paradigmas at ... Lees meer

A FMJ - Mackenzie Rio é uma instituição de ensino superior pluridisciplinar, particular, que tem por finalidade formar valores humanos de alto nível, capazes de perceber e interpretar os paradigmas atuais, vislumbrar novas possibilidades e propor a criação de caminhos alternativos, em face das demandas da contemporaneidade. Lees Minder
Rio de Janeiro , Rio de Janeiro + 1 Meer Minder