Graad in de administratie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het verloop van Bestuur van de International College "Campos Salles 'en innovatieve pedagogische praktijken, het koppelen van theorie en praktijk. De cursus biedt de studenten gedegen opleiding in verschillende gebieden van de administratie: Human Resource Management, Finance, Marketing en productie. De behoefte aan managers met generalistische profiel en in staat van "leren leren" sterk gemotiveerd het curriculum van de opleiding Algemene Administratie lijn. De professional kan werken in particuliere bedrijven, overheidsinstellingen en non-profit organisaties.

Cursus Lengte: 8 semesters

Turn: Nachtelijk

Tijd: van 19u tot 22u30

Arbeidsmarkt:

Professional in General Management kan optreden in de volgende gebieden: Financieel Management; materiaal; marketing; marketing; productie; selectie van personeel; menselijke hulpbronnen; arbeidsverhoudingen; budget. Aanverwante gebieden zoals het beheer van flatgebouwen, woningen, coöperaties, consortia, ziekenhuizen, hotels, factoring.

Als uitvoerend, kan een beheerder met Specifieke Training Lijn in de buitenlandse handel te treden in kleine, middelgrote en grote bedrijven, publiek of privaat, de ontwikkeling van internationale marketing strategieën, internationaal transport en verzekeringen.

Laatst bijgewerkt op feb 2016

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Somos uma instituição de nove décadas dedicadas a um projeto educacional que visa formar e informar.

Somos uma instituição de nove décadas dedicadas a um projeto educacional que visa formar e informar. Lees Minder