Graad in de administratie

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De cursus

De UNIMAR management cursus begon in januari 1974 met de missie van het bevorderen van de integrale vorming van de professionele, waardoor het organisaties bij het beheren van een systemische uitzicht, het voorbereiden van ethische ondernemers, maatschappelijk verantwoord en betrokken bij de continu leren.

De Career

De professionele opleiding door de overheid ontvangen garant voor een globale visie en specifieke kennis van de zakenwereld, waardoor het handelen op de volgende gebieden: beheer, advies of advies; commerciële, industriële, financiële, nomadische landbouw en veehouderij, diensten - banken, financiële enz. ziekenhuizen, klinieken, laboratoria en farmaceutische bedrijven; coöperaties; onderwijzen gebied; bedrijven en overheden: de federale, provinciale en gemeentelijke; hospitality en toerisme. In die zin kunnen we zien dat het management carrière is dynamisch, zodat u voortdurend nieuwe velden toe te voegen. De aanwezigheid van een professioneel management, zowel in de industrie, zowel in de financiële instellingen, is nog steeds in de handel, kan het actief die een organisatie nodig heeft om te winnen.

Travel infrastructuur:

De administratie cursus wordt gegeven in blok II, met acht klaslokalen voldoende ingericht, alle met airconditioning, multimedia-apparatuur, speciale kamers voor projectie multimedia, Research Center en Junior Company, een amfitheater met een capaciteit voor 200 personen, computerlokaal , bibliotheek en andere gemeenschappelijke ruimtes van de universiteit, een fitnessruimte, zwembad, voetbalveld, fitnessruimtes, commerciële banken, kantines, meren, amfitheaters, onder anderen.

Differentiaal

Gericht op de kwaliteit van het onderwijs en leren, zowel het curriculum en de ontwikkelde in de loop van Bestuur activiteiten, onder meer de conceptuele, menselijke en technische vaardigheden, opvallende motief en een hoge inzetbaarheid van onze studenten, zowel op regionaal en nationaal niveau. Wij benadrukken, onder andere theoretische en praktische activiteiten:

Curriculaire Begeleid Stage en Job Afronding van de cursus: het bieden van mogelijkheden voor de kennis en praktijk van werkgerelateerde activiteiten in organisaties.

Informatie

Autorizativo act: Programma geaccrediteerd sinds 1976

Professional: Beheerder

Periode: Nachtelijk

Duur: 8 semesters

Fee: 670,50

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

A Universidade de Marília tem como MISSÃO formar o profissional ético e competente, inserido na comunidade nacional, capaz de constituir o conhecimento, promover a cultura, o intercâmbio, a fim de des ... Lees meer

A Universidade de Marília tem como MISSÃO formar o profissional ético e competente, inserido na comunidade nacional, capaz de constituir o conhecimento, promover a cultura, o intercâmbio, a fim de desenvolver a consciência coletiva na busca contínua da valorização e solidariedade humanas. Lees Minder
Marília , Marília , Marília + 2 Meer Minder