Graad In De Animatie En Digitale Kunst

ITESM - Campus Ciudad de Mexico

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graad In De Animatie En Digitale Kunst

ITESM - Campus Ciudad de Mexico

Deze beschrijving komt overeen met het programma hier onderwezen in Mexico City Campus.

De BA Animatie en Digital Arts is een creatieve professionele, innovatieve, met een uitgebreide kennis van hoogwaardige technologie en gevoelig voor de behoeften van de projecten voor de entertainment-industrie van vandaag, te ontwikkelen en artistieke en technologische projecten te evalueren op het gebied van visual computing en nieuwe media.

Het kenmerk van een animator en digitale kunstenaar Tecnológico de Monterrey is de directe en expliciete integratie van de 3 grote thema's: kunst, technologie en verhalend. Dit wordt bereikt door de integratie en de integratie van praktische multimedia, ontwikkeld samen het curriculum projecten. Deze convergentie gebieden en applicatie-integratie projecten die zij een innovatieve specialist met de kracht van artistieke, technologische en narratieve formatie die met succes werkt in interdisciplinaire, multiculturele en innovatieve projecten.

De creatieve kunstonderwijs biedt voedsel aan het productieproces; de fundamenten van de wetenschap en technologie die de vaardigheden om de juiste spullen en effectief en efficiënt gebruik ze in de creatieve en technische proces van digitale kunst, en het creëren van narratieve gebaseerde verhaal, dat is bedoeld om de professional in het gebied uit te drukken. De afgestudeerde beschikt over de technische vaardigheden, onder een humanist en artistieke projecten om kunst en technologie te creëren in alle toepassingsgebieden focus.

Wie is een Bachelor of Animation and Digital Arts?

Een BA Animatie en Digital Arts is een professional die zich onderscheidt door een grondige kennis van kunst, technologie en narratieve, die werkt in multidisciplinaire en multiculturele projecten gevoelig voor hun politieke, economische, sociale en culturele omgeving, met de mogelijkheid om aan te passen aan veranderen en leren voor jezelf. Zij stelt ook voor creatieve en innovatieve communicatie-behoeften, entertainment en populaire wetenschap, het toepassen van methoden, processen en technieken voor het genereren van digitale product oplossingen.

Wat zijn de verantwoordelijkheden van een BA in Animation and Digital Arts?

Een BA Animatie en Digital Arts staat zullen zijn: - Ontwerp en technologie kunstprojecten van conceptualisering van het idee om de digitale postproductie. - Plannen, organiseren en leiden van een korte animatiefilm integreren teams en het gebruik van de noodzakelijke en geschikte technologieën efficiënt. - Samenwerken met interdisciplinaire teams om interactieve toepassingen, waaronder games, informatie visualisatie en fysieke interfaces in contexten, zoals entertainment, reclame, onderwijs, geneeskunde en wetenschap te ontwikkelen. - Het ontwerpen, produceren en evalueren van conceptuele ontwerpen met behulp van formele methoden en technieken en normen gezien de entertainment en digitale media. - Het produceren van kunstprojecten en technologie motion animatie (stop motion, 2D en 3D), procedurele en motion capture. - Effectief werken binnen multidisciplinaire en multiculturele teams. - Leer zelf nieuwe technologieën, methoden, instrumenten en normen in hun gebied van specialisatie. - Samenwerken aan projecten met duurzaamheidsthema's voor de ontwikkeling van hun gemeenschap met ethische en verantwoorde manier sociale en culturele omgeving. - Effectief communiceren mondeling en schriftelijk in het Engels en Spaans projecten resultaten.

Waar u een BA Animation and Digital Arts kan werken?

Een BA Animatie en Digital Arts zal presteren in de industrie en / of bedrijven: - Animation, het maken van korte films, animatie "stop motion" in twee of drie dimensies, procedurele en motion capture die van toepassing zijn in verschillende industrieën en gebieden, zoals onderwijs, gezondheid en entertainment; in sommige gevallen, die in het gebied van softwareontwikkeling in het weergavegedeelte en interactief ontwerp. - Camerawerk, entertainment en media, in het proces van post-productie werk, het produceren van visuele en digitale effecten. - Onderwijs en opleiding in interdisciplinaire teams, samenwerking in het conceptualiseren, ontwerpen en produceren van interactieve media en digitale kunst in het algemeen. - Culturele instellingen, door middel van kunst en technologie installaties, van conceptueel ontwerp tot de installatie van het werk zelf. - Entertainment Industry (musea, attractieparken, concerten, enz.), Het ondersteunen van digitale kunst expressie, hetzij door middel van het ontwerp of creatief mengen scenario digitale interactieve technologie in de ruimtes. - Innovatie en ontwikkeling in projecten van wetenschappelijke visualisatie, in het bijzonder verantwoordelijk voor de visuals. - (Nationale en internationale) onafhankelijk adviesbureau, het verlenen van diensten aan producenten en bedrijven die ervoor zorgen dat "outsourcing" van het proces van creatie en post-productie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2018
Duration
Duur
9 semesters
Voltijd
Locations
Mexico - Monterrey, Nuevo León
Startdatum : Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juli 2018
Mexico - Monterrey, Nuevo León
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan